Українська Манітоба
-
Блін, взагалі не памʼятаю заправок в Україні! От серйозно, зараз якось на душі легше від того і не мучаюсь, бо нема з чим порівняти;) Прихожу на свій любимий co-op і горя не знаю;) заправилась і поїхала до дому в чистий туалет 😁
-
Треба критий
-
Критий такого масштабу - це десятки чи сотня мільйонів доларів. Для приватного інвестора невигідно, бо ROI буде дуже довгим через малу клієнтську базу. Влітку мало сенсу йти у критий аквапарк, коли купа теплих озер. А місто такі гроші не вбахає в такий проект.
-
Є багато спеціалістів, що знають - якщо вони виконують свою роботу "нормально" то їх не звільнять і не замінять на інших. Моє персональне враження, що в Манітобі відсоток таких людей відносно більше ніж в районі Торонто чи в Ванкувері. Можливо це пов'язано з тим що важко знайти спеціалістів в багатьох сферах, та й не всім фірмам вигідно шукати часто нових спеціалістів. Є багато людей що працюють на того самого роботодавця десятки років. Наприклад, я на роботі вважаюсь відносно "молодим", бо працюю на цьому місці всього 8 років.
-
Ми тиждень осінню побули в Ванкувері, не було бомжів і снігу, я приїхавши готова була цілувати манітобські землі, бо тиждень без сонця то гірше за любу негоду манітоби) Як то кажуть добре там де нас нема)
-
Вітаємо, Pavel Sokolov! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)