Українська Манітоба
-
-
І чим ці відрізняються від винзер: www.walmart.ca/en/ip/cuisinart-8-piece-nitrogen-infused-stainless-steel-knife-block-set-ssnc-8c-blackstainless-steel/6000199468004?skuId=6000199468005&offerId=6000199468005 Литі, покращені від ржавіння? Я як купив ніж в доларамі коли приїхав так його і 10 років тут використовував: овочі, фрукти чистити, щось дрібне розрізати. для м'яса, хліба, риби інші ножі, але той підходив до більшості робіт по кухні. От мені цікаво ваш борщ з Вінзером буде смачніший ніж мій приготований ножем з доларами?
-
Вітаємо, Andrew Parchenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Добрий вечір! Цікавить переїзд із Монреаля, провінції Квебек в англомовне середовище. Шукаю інформацію для знайомих з CUAET. Друзі, чув дають готель нашим українцям, ось і кілька запитань маю. 1) Чи ця можливість ще існує? 2) Скільки на сьогоднішній день після підняття іпотечного відсотка в середньому вартість 1кв або нашої "готельки"? 3) Чи актуально сьогодні знайти житло за пару тижнів, щоб не сидіти в готелі? Я маю на увазі більше Вінніпег.
-
1. Так 2. 1000 3. Якщо ти не ідіот і маєш гроші на рахунку то знайдеш і швидше.
-
То що не так Henckels? Чи все так?
-
Ціна досить гарна. Кого можна запитати таке питання: чи можуть вони отримати той готель, поки шукають квартиру, якщо вони 4 місяці тому були в готелю в Монреалі? Яка організація цим займається?
-
В кожного є свій «перший ніж» 🔪 з долорами ❤️🤗 і рубав він борщ будь здоров аж бігом!
-
4 місяці у готелі? Чудові люди певно, але не мені судити. Так, зможуть. Готелі надаються від провінції.