Українська Манітоба
-
Я того тижня була в дантиста перший раз з донькою 6 років, провірити 🦷. Вона в мене народилась без зубів там де є моляри внизу, то і є тепер її постійні молочні зуби 😳 під ними на рентгену нема постійних зубів… і таке буває…
-
За рентген і візит для огляду теж взяли гроші ажбігом) Проте не пояснювали, просто сказали джаст воч. І це ми балакали про ситуацію. . В зубі емаль відвалилась і на неї приклеїли полімер .і тепер зуб як зуб. Nataliia T. Напевно досить переливати з пустого в порожнє , факт різного підходу у різних лікарів
-
Може нема дуже вже на що ставити коронку? Зуб 🦷 молочний сильно розрушений? Сходіть може до 2nd opinion….
-
А що ж ви мене не покликали 😂 я свої пʼять копійок теж вставлю за дантистів . В мене досвід є тільки українськи дантисти , китайськи та ось канадці. Я в перше у житті випробував той скаллінг- що це за тортура варварська взагалі? Це легально? Металевим шпателем шкрябати зуби та Десна 🥲 усюди роблять водичкою , або ультразвуком , чи хімічно. А тут але , 300 баксів та в ручну . Страхова класна , грошей там на дуби хоч жопой жуй - ні бля, треба було варварськи гвалтувати ротову порожнину. Я про ціни мовчу, те що це дуже дорого - нічого нового ні для кого не буде . У Китаю , наприклад , огляд та всі знімки та 3D сканування - безкоштовні в більшості . Тут тільки щоб почути second thoughts- баксів 200 треба віддати .
-
А зараз питання знатокам . Так как грошей на страховій хоч жопой жуй, то дантист сказав що треба ставити пломби , не «критичні» але хай будуть. в Україні та Китаю завжди казали що ставити нічого не треба , якщо не критично. Типу чим довше зуб без втручання - тим краще йому буде жити . Але я не знаю що там могло змінитися за рік , може дійсно все погано , та прям потрібні ці пломби . Питання у чому - чи може бути так , що лікарі просто хочуть використати бенефіти , та будуть робити хоч що у ротяці, тому що типу я ж не плачу за це .
-
Усім бажаю вдалого дня, успіху у справах та чудового настрою🥳🏖️