Українська Манітоба
-
Може нема дуже вже на що ставити коронку? Зуб 🦷 молочний сильно розрушений? Сходіть може до 2nd opinion….
-
А що ж ви мене не покликали 😂 я свої пʼять копійок теж вставлю за дантистів . В мене досвід є тільки українськи дантисти , китайськи та ось канадці. Я в перше у житті випробував той скаллінг- що це за тортура варварська взагалі? Це легально? Металевим шпателем шкрябати зуби та Десна 🥲 усюди роблять водичкою , або ультразвуком , чи хімічно. А тут але , 300 баксів та в ручну . Страхова класна , грошей там на дуби хоч жопой жуй - ні бля, треба було варварськи гвалтувати ротову порожнину. Я про ціни мовчу, те що це дуже дорого - нічого нового ні для кого не буде . У Китаю , наприклад , огляд та всі знімки та 3D сканування - безкоштовні в більшості . Тут тільки щоб почути second thoughts- баксів 200 треба віддати .
-
А зараз питання знатокам . Так как грошей на страховій хоч жопой жуй, то дантист сказав що треба ставити пломби , не «критичні» але хай будуть. в Україні та Китаю завжди казали що ставити нічого не треба , якщо не критично. Типу чим довше зуб без втручання - тим краще йому буде жити . Але я не знаю що там могло змінитися за рік , може дійсно все погано , та прям потрібні ці пломби . Питання у чому - чи може бути так , що лікарі просто хочуть використати бенефіти , та будуть робити хоч що у ротяці, тому що типу я ж не плачу за це .
-
Усім бажаю вдалого дня, успіху у справах та чудового настрою🥳🏖️
-
Why Do They Scrape My Teeth? Scraping at the dentist combats future serious dental problems and leads to a healthier mouth and a whiter, brighter smile. Saliva, bacteria, and proteins in your mouth form a thin sticky layer of plaque that covers your teeth. When you eat, tiny food particles stick to this film, feeding the bacteria there and allowing them to multiply. This bacteria causes both cavities and gum disease if it is not removed from your teeth through daily brushing, flossing, and routine cleanings. Tartar is calcified plaque that attaches to your teeth's enamel, irritates your gums, and is only properly removed by a dental professional. While the standard cleaning you perform at home will clean the surface of your teeth, scraping at the dentist goes much deeper. ammonsdental.com/blog/scrape-teeth-at-dentist/
-
Питання у чому - чи може бути так , що лікарі просто хочуть використати бенефіти , та будуть робити хоч що у ротяці, тому що типу я ж не плачу за це . Ні, цього бути не може. Ніхто не буде ризикувати ліцензією, на яку вчились та працювали роками, за ваших кілька сотень доларів