Українська Манітоба
-
Навіщо? Ви читати вмієте ? Це МІЙ ОСОБИСТИЙ Висновок
-
Дайте хоч один висновок лікаря, що це тортури
-
Я не питав вас мені давати всі ссилки гугла з прикладу скалінга . Але дякую
-
Why Do They Scrape My Teeth? Scraping at the dentist combats future serious dental problems and leads to a healthier mouth and a whiter, brighter smile. Saliva, bacteria, and proteins in your mouth form a thin sticky layer of plaque that covers your teeth. When you eat, tiny food particles stick to this film, feeding the bacteria there and allowing them to multiply. This bacteria causes both cavities and gum disease if it is not removed from your teeth through daily brushing, flossing, and routine cleanings. Tartar is calcified plaque that attaches to your teeth's enamel, irritates your gums, and is only properly removed by a dental professional. While the standard cleaning you perform at home will clean the surface of your teeth, scraping at the dentist goes much deeper. ammonsdental.com/blog/scrape-teeth-at-dentist/
-
Де я написав що це шкідливо ? Я написав що це варварська тортура . Моє враження від процедури , а не «це шкідливо» .
-
А ви начебто і українську знаєте , але кажете того, що я не казав .
-
Питання у чому - чи може бути так , що лікарі просто хочуть використати бенефіти , та будуть робити хоч що у ротяці, тому що типу я ж не плачу за це . Ні, цього бути не може. Ніхто не буде ризикувати ліцензією, на яку вчились та працювали роками, за ваших кілька сотень доларів
-
Доречі , після процедури лікар сказав , що скалінг був не обовʼязковий . Що можна було зробити airflow . Що наступного разу вони будуть питати мої уподобання , та вибачились що почали процедуру не розповівши яка вона ВАРВАРСЬКА 😂
-
В більшості канадські дантисти перепломбовують всі зуби, які були пломбовані в Україні. Це було і 10 років тому, це є і зараз
-
Ага, звісно )))
-
Та я ж кажу , питань нема , страхова класна . Я поки що не жебрак 😂 Але я зараз бачу як , наприклад , 3000 дедактебл це два - три похода до лікаря 😅
-
Переважно раз на рік 3D скан покривається страховкою. Також невідкладні випадки покриваються страховою.
-
Дякую , це корисніше , ніж міріади посилань про скалінг 🫶
-
Дружина заплатила $50 за перехід до іншого гінеколога, такі оплати переважно чеком відбуваються.
-
Це є coverage. Deductible може бути нуль, тоді ваші бенефіти покривають 100% послуг. Може бути 10-20%, тоді ваші бенефіти покривають тільки 80-90% вартості, і ви платите 10-20% deductible
-
Дякую , а так все гарно починалось 😂
-
Там вроді є плата за відсилання медікал рекордс до іншої клініки. Обов'язково запитайте
-
Я не так розумію мабуть що таке дедактебл. 3000$ страхова покриває
-
Все залежить від вашого випадку. Звичайний клініг два рази на рік, $120-160 процедура
-
що радує , що вони кажуть що можуть обмінюватися цими 3д сеансами з іншими лікарнями, якщо я , наприклад, все ж таки вирішив почути іншого спеціаліста.
22 Jan 2023, 08:02
97571/238484
30 minutes ago