Українська Манітоба
-
Дякую 🙏
-
It doesn’t sound that bad. Я пока не маю планів безпосередніх їхати. Зараз роблю документи всі а на весні коли ліз підійде кінця прийму остаточне рішення
-
Жоден лікар не буде підтягувати брекети, якщо він їх не ставив. Ніхто не буде брати відповідальності.
-
Дякую)
-
Гоу до нас у будівлю, навіть фільтри в холодильниках і кондиціонерах міняють. Більярд , підземний паркінг і куплю набір для відливу свічок
-
чому 80 баксів навіть не до повного заправляє..... от чому я шукаю діскаунти на паливо
-
Мій ходив із металевою гільзою на зубі... щоб зуб не розкрошився (коронка без веху) й нічого, зуб випав у свій час та виріс постійний.
-
Alex Serebnitskiy найкращій друг всіх дітей (яки потребують уваги стоматолога)
-
Я хочу щоб зробили filling and thats it
-
Мені цікаво, ви бажаєте, щоб дитині поставили металокераміку ща 1300 на зуб що випаде через 2 роки?!
-
Мої співчуття , я вас розумію .
-
Зубі - ні . Ментальний стан - так 😂
-
Теж тут чистив камені таким крюком тут,то це жах.400$ віддав всі Дёсна в крові,дуже погано почистили камені куча всього залишилось,лежиш слюна тече по підборіддю,сервіс на рівні 2000 років.одним словом просто жах.
-
Ага я теж Аір флоу, а тут якяк?
-
Привіт привіт ще раз усім питання таке Якщо я відпрацював в Канаді рік І вирішив поїхати в Європу я зможу потім по сво програмі (наче набираю 60) отримати пр чи будуть питання в міграційного "а що це ти виїхав молодий а все все не пущу блаблабла"
-
Я на чистку записався , що реально зуби угроблять?
-
На таке похоже було
-
Мені на чистці травмували Десну. Потім призначили антибіотики.
-
Не знаю як цей крюк називається тут,але моя порада не робіть так,робіть тільки ультразвуком.
-
Будь ласка, це запитання до імміграційного чату , а не тут. І нормально сформулюйте запитання, а не якісь куски
22 Jan 2023, 08:02
97632/237707
19 minutes ago