Українська Манітоба
-
Теж тут чистив камені таким крюком тут,то це жах.400$ віддав всі Дёсна в крові,дуже погано почистили камені куча всього залишилось,лежиш слюна тече по підборіддю,сервіс на рівні 2000 років.одним словом просто жах.
-
Ага я теж Аір флоу, а тут якяк?
-
Привіт привіт ще раз усім питання таке Якщо я відпрацював в Канаді рік І вирішив поїхати в Європу я зможу потім по сво програмі (наче набираю 60) отримати пр чи будуть питання в міграційного "а що це ти виїхав молодий а все все не пущу блаблабла"
-
Я на чистку записався , що реально зуби угроблять?
-
На таке похоже було
-
Мені на чистці травмували Десну. Потім призначили антибіотики.
-
Не знаю як цей крюк називається тут,але моя порада не робіть так,робіть тільки ультразвуком.
-
Будь ласка, це запитання до імміграційного чату , а не тут. І нормально сформулюйте запитання, а не якісь куски
-
А як називається, щоб я запитав чи в мене таке, бо чогось я вже боюся …
-
Моя українська співробітниця ходить до Westbrook Dental на st. Mary’s. Каже що нормальна чистка. В слідуючий раз я піду туди.
-
От тут як і в Україні на кого попадеш, але в Україні то можна було відфільтрувати пішовши в приватну(бо якщо в приватній буде працювати мед персонал не айс то клініці хана і вона й рік не пропрацює) Але на противагу розкажу свій досвід: в сімейного лікаря(жінка) робила гінекологічний огляд то все було просто чудово як у нас в приватних гінекологічних клініках👌🏼 на запис до стоматолога на післязавтра то ось читаю це все і сподіваюсь що й там пощастить бо ту стомат клініку хвалили всеж😌
-
Саме що херове,це те що заплатив курва 400$ за чистку каменів,сервісу тупо нуль.купа крові тече з десён,ні слюно відводу не поставили лежиш ото слюною давишся,слюна по підбородку тече,Дёсна всі поцарапані,купа каменів залишилось які так і не обрали.
-
Без крюків та інших бдсм аксесуарів , буду вдячний за рекомендацію
-
А хто де робив чистку зубів і залишився задоволений? Це щоб знати на майбутнє...
-
«На рівні 2000х» чув те саме від дружини, але це був досвід від походу до гінекологу (простий візит на огляд).
-
А ще мені вирвали зуб мудрості з кусками кості , як важіль використовують Десну , не витягують … як я зрозумів …😥 потім ще стирчав гострий кусок кості, я ще думав то кусочок зуба, а то кістка …
-
Так згоден,в Україні купу разів чистил то там ультразвук+ ставлять таку штуку для слюни.тут ще технології 90 років
-
Навіть не знаю, де в Україні ще так чистять зуби 😬 Ультразвуком то ж роблять…і швидше, і не так болісно 😖
-
Тут гігієністи роблять чистку?
-
Lot6
22 Jan 2023, 08:02
97644/237807
3 minutes ago