Українська Манітоба
-
Не пощастило вам. Такі договори рідко зустрічаються. У вас один з тих нещасних випадків коли ремонт і заміна за ваш кошт. Вам точно порчу ніхто не робив?😁
-
Після чистки у стоматолога можуть впасти ясна з зубів, бо він їх підрива. Якщо використати ті засоби які рекомендують в інтернет, по типу соди, то можна теж пошкодити ясна. Купив цей девай за 50 на амазон, обережно стукав по тому каменю і він відпав. Він до речі включається тільки по твердій поверхні, тому ясна цілі. www.amazon.ca/Ultrasonic-Scaler-Unites-Accessories%EF%BC%8CTeeth-Cleaning/dp/B09T3CXCXM
-
Я теж не переварюю коли зуби шкрябають.але от після купи років шкрябань маю менше карієсу ніж після модних чисток ультразвуком в Україні. Може це просто збіг але факт
-
Це типу іригатор?
-
Та всьо, пояснююча бригада вже доповіла 😅 я зрозуміла Дякую ❤️
-
Ну власне ультразвукова чистка, власна щоденна гігієна (і то не тільки про чистку щіткою) - то в принципі про камені можна дуже довго не згадувати, як і про карієс. То я, як «щастя стоматолога» вже знаю 😅 Бо мала дуже великі проблеми із зубами від іонізуючого випромінювання під час вагітності мами
-
Це скалєр, який чистить зубной наліт ультрозвуком. Ірригатор чистить зуби струмінєм води.
-
Просто я напевно якщо буду валити то десь до Чехії чи хз. Міркую
-
Так так. Скоріше за все.
-
Дякую, я подивлюся, так я у іт і з віддаленою роботою мені насправді байдуже де жити (майже) що стосується роботи. Чехія бо я там жив пару місяців поки робив канадські документи і наче якось так спокійно і гарно себе почував. Майже як вдома
-
Може ви і праві, з житлом там дійсно важче. Але я не збираюся купувати. У найближчій перспективі лише оренда, занадто я непостійний