Українська Манітоба
-
Так так. Скоріше за все.
-
Дякую, я подивлюся, так я у іт і з віддаленою роботою мені насправді байдуже де жити (майже) що стосується роботи. Чехія бо я там жив пару місяців поки робив канадські документи і наче якось так спокійно і гарно себе почував. Майже як вдома
-
Може ви і праві, з житлом там дійсно важче. Але я не збираюся купувати. У найближчій перспективі лише оренда, занадто я непостійний
-
Нещодавно каталізатор від машини відрізали доречі) мені вікно висадили а йому кат рубанули 🤣
-
Знайомий там, щось якось він не дуже в захваті.
-
Ооо, мене колись шкрябання зубів уразило в саме серденько, коли я тільки переїхала. І ще й у знаменитого тут дантиста, у Алекса Серебгицького, якому діферамби співали по всьому україномовному фейсбуку ))) Думала «ну всьо, коли вже у нього в клініці шкрябають, то всьо, таке тепер моє життя, оце така **ня з цим в Канаді, ну штош». Ще й він не сам чистку робив, а зубний технік з його підлеглих. Десь за рік-півтора мені сказали що я дурна і щоб я шов до іншого дантиста 😂 Я так і зробила, чистять ультразвуком, сама дантистка чистить, не технік. Все чудово як і в Україні було колись.
-
От і я так думав
-
Аргумент 🤝
-
Цікаво, чому вирішили переїхати? Після теплої Португалії в наші «прохолодні» прерії 🥶