Українська Манітоба
-
Для дітей чи собі?
-
Вітаємо, Vika Lesnichenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ми взяли інший варіант , теж від них ironclad , bridgwater. Нові будинки , та перші поверхи всі - комерційні . Район тихише , ніж лот6. Але, біля лот 6 у пешій там все що хош , і секонди , и ресторани , и китайськи- корейські супермаркети. Так що свої плюса є все ж таки .
-
Ви українець, який проживає в Канаді? Можливо, у вас є право на отримання державних соціальних пільг. Приєднуйтесь до нашої безкоштовної онлайн інформаційної сесії, щоб дізнатися більше! Дата: четвер, 16 листопада 2023 року Час: 19:00 за східним часом (EST) Вебінар – безкоштовний. Реєструйтеся за посиланням 🇨🇦 @UkrainianCanada
-
У когось вийшло записатися на Різдвяний кошик?
-
А я маю подібний досвід з іншим знаменитим тут дантистом. 2 місяці чекала на апойнтмент, в клініці провела 2.5 год так як лікар і його помічниця (не знаю хто вона) залишали мене періодично і йшли до інших пацієнтів. Пломбу зробили погано, зуб відчуваю. Треба знову до стоматолога, але після такого сервісу аж страшно 🙈
-
Ага, дякую. Бо написано дзвонити з 9 до 16. І жодного разу не вийшло в мене. Спробую перед 9
-
Я теж додзвонилася в 16:30🎉