Українська Манітоба
-
А куди іі веде?
-
www.christmascheerboard.ca/how-to-apply
-
Кажіть що порекомендував Greg Samonin та отримаєте картку на 5 долярів до Starbuks :)
-
Та навіщо вам жіноча, тут обговорюють все)) і массажи, і чоловічий стриптиз))
-
Привіт, скажіть будь ласка, є в Телеграмі жіноча група Манітоби?
-
Ну вправо веде, а для чого вам ця інфа?)))?
-
Є Називається «Файні пані Монітоби»
-
Перевірте тиск в колесах... Бо щось дивно.... спочатку прямо їде, а потім починає тягнути.... Може спускає колесо?
-
Ще вітер може впливати
-
Залежить від дороги. Іх роблять щоб вода стікала по краях то і машину часто може вести вправо. Погано як вліво на зустрічну смугу
-
Може, не мій випадок:)
-
Та Яке, я тиск перевіряю щотижня, я власне із проблемою і звернувся, що відпускаєш руль і тачка уходить вправо
-
Ну то треба йти
-
А нащо руль відпускати? Ніколи такого не робив. Може і в мене веде кудись
-
Тепер вся інфа буде у воєнкомата, я ще думав як вони збирались зібрати інфо про тих, хто закордоном
-
Повідомлення від Consulate General of Ukraine in Toronto: Шановні відвідувачі! З 15.11.2023 буде оновлено механізм авторизації під час запису до Е-Черги. Задля покращення доступу до консульських послуг, Вашої безпеки та боротьби з кібершахрайством запис в Е-Чергу МЗС відбуватиметься за умови електронної ідентифікації відвідувача, за допомогою е-підписів (на файловому, хмарному чи інших захищених носіях), Дія.Підпис та BankID НБУ. Електронна ідентифікація забезпечується через платформу ID.GOV.UA. Просимо Вас заздалегідь підготуватися до використання засобів електронної ідентифікації. • Як авторизуватися на ID.GOV.UA, як створити Дія.Підпис та що таке BankID НБУ - Ви зможете дізнатися на відповідній сторінці порталу МЗС - cutt.ly/queue-id • Крім Е-Черги, електронний підпис також надасть Вам можливість користуватися величезним переліком електронних послуг Порталу Дія - diia.gov.ua ! (!) Оскільки записи, створені у попередній версії Е-Черги, були перенесені до оновленої, ефект від впровадження нового механізму авторизації буде дещо відкладеним (в залежності від заповненості графіку Е-Черги в кожній установі). Просимо поставитися до цього з розумінням. Поширете по групах. - Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Тепер продавати апойнтменти стане неможливим?
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади як sales representative. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram.
-
Впевніться, що дорога максимально рівна, я теж так два тижні ломав голову, чому тачку веде, а тоді виїхав на хайвей і все встало на свої місця
-
Це у Баранюка?
22 Jan 2023, 08:02
97764/237303
8 minutes ago