Українська Манітоба
-
Необов'язково, якщо ви не будете працювати у цьому році в Канаді та отримувати доходи, але якщо ви хочете мати різні податкові бенефіти та кредити, краще подати. Це вигідно в першу чергу для вас. Декларацію треба подати у наступному році.
-
Так, потрібно
-
Так, в лютому 2024 подайте.
-
Побачила роботу
-
Коротше прийшов технішн, подивився і сказав там весь gearbox треба міняти а їх немає в наявності тож єдина опція заміна вошера. Лендлорд сказав що замінить. Фух ну дякувати Богові, я вже думав все лайно що трапляється - трапляється зі мною.
-
Умови щодо штрафних санкцій часто приховані в дрібному шрифті. Не дивно, що кредитори які накладають найвищі штрафи зазвичай не поспішають оголошувати ці факти. Хоча майже ніхто не планує розірвати іпотеку заздалегідь, життя може приготувати непередбачувані сюрпризи, і приблизно третина позичальників знаходиться в цій ситуації. Це означає, що значна кількість канадців несе реальні витрати. Зараз ставки по іпотеці є відносно високими, але очевидно, що вони зменшаться з часом. Коли це станеться, багато людей почнуть розглядати можливість рефінансування своїх іпотек. Але лише ті, що мають щасливе партнерство з банком, який має лояльні умови щодо штрафів, зможуть це зробити, оскільки великі суми штрафів можуть робити рефінансування малопривабливим варіантом. Тепер давайте розберемо основи розрахунку цих штрафів. Для закритих іпотек зі змінною ставкою: Штраф дорівнює вартості 3 місяців відсотків. Для іпотек із фіксованою ставкою: Штраф обчислюється як більший з двох показників - вартість 3 місяців відсотків або різниця у відсоткових ставках (IRD). Показник IRD може відрізнятися в залежності від банку, і я вважаю що важливо зрозуміти як він розраховується, щоб передбачити можливі витрати. Давайте проілюструємо це на прикладі. Припустимо, у вас є п'ятирічна фіксована іпотека під 5.5% з поточним залишком в розмірі $200,000 і ви платили її протягом трьох років (залишилось 2 роки). 3 місяці відсотків: цей розрахунок досить простий. Це ваша відсоткова ставка помножена на суму вашої заборгованості та 3 місяці, поділені на 12 місяців. 0.055*$200,000*3/12 = $2,750 Стандартний штраф IRD: цей метод передбачає порівняння вашої контрактної ставки з поточною ставкою позикодавця, за час що залишився до кінця терміну, два роки в нашому випадку. Я сподіваюся, що ставки знизяться, тому для цієї ілюстрації я використаю 4% як дворічну фіксовану ставку! (0.055-0.04)*$200,000*(24/12) = $6,000 Цей метод використовується багатьма авторитетними кредиторами, які змагаються щоб надати позичальникам найконкурентніші іпотечні ставки на ринку. IRD зі зниженою ставкою: деякі банки, як-от RBC, BMO, TD, Scotia та National Bank, використовують цей варіант. Вони порівнюють вашу контрактну ставку з опублікованою ставкою, яка відповідає вашому терміну що залишився, мінус початкова знижка яку ви отримали. Я припустив, що майбутня 2-річна опублікована ставка становить 4,5% і знижка 1%. (0.055-(0.045-0.01))*$200,000*(24/12) = $8,000 IRD за опублікованою ставкою: у цьому варіанті IRD, банк розраховує штраф шляхом порівняння опублікованої ставки за п’ять років, коли ви отримали іпотеку, з поточною опублікованою ставкою яка відповідає вашому терміну що залишився. CIBC використовує цей підхід. Для цього прикладу я припустив, що 5-річна ставка становить 7%, а 2-річна – 4.5%. (0.07 - 0.045)*$200,000*(24/12) = $10,000 Ці цифри можуть бути досить приголомшливими, і тому важливо знати про різницю в розрахунках штрафів. На жаль, багато позичальників у Канаді не знають про ці варіації, і банки не поспішають їх оголошувати. Реальність така, що ці штрафи є для банків значним джерелом доходів.
-
Привіт підкажіть скільки налогів повертається коли зп десь менше 30 чистими за рік
-
@AndreyKovalnko, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
I have 5.3% - 5.6%
-
після податків 30К - це десь 50К до податків
-
Менше 30К це ж низький дохід. Це прям менше мінімалки $15.30/год
-
Якщо ходову не робили пред алайментом то ви праві, заплатили ні за що
-
А є якийсь калькулятор Чи можете мені хоч + - розрахувати коли зп хай 25 чистими я проживаю з дівчиною удвох
-
Це гадання. У вас нормальна заробітна плата. Середня по Манітобі. Це не є низькій дохід. Однак, розмір повернення залежить від багатьох різних факторів, сімейного стану тощо.
-
Якщо у вас немає дітей, ви не вчитесь в коледжі, то розраховуйте на яких 800-1000 доларів. Буде більше - класно. Все залежить від того, що ви писали у формах ТД1 федеральній та провінційній.
-
Вони б мали сказати, що " те й се треба поміняти щоб зробити алаймент" звісно за гроші... такої можливості заробити жоден майстер не пропустить
-
комон ло Але «камін лав» звучить прикольно )))
-
Ще залежить від того, скільки за вас працедавцева бухгалтерія перераховує податків. «По максимуму» чи «по мінімуму». Немає ніякого калькулятора, бо у всіх все індивідуально
-
І треба зрозуміти на скільки можно розраховувати просто
-
Тобто ви є сім"я. Неважливо, чи ви офіційно зареєстровані чи це common law - ви сім"я, а тому ви тоді подаєтесь разом як одна сім"я.
22 Jan 2023, 08:02
97899/239071
3 minutes ago