Українська Манітоба
-
Флешбек на китайські мітинги, нє? Де слово бере "лідер" і розказує легенди з минулого, як воно гарно мовчки працювати і не жалітися, бо мета одна єдина на всіх) а хто жаліється, той не парт оф зе тім 😁
-
Порадьте будь ласка тур агенцію перевірену з норм цінами Та куди можна злітати в кінці лютого
-
Власне тому і було сюди скинуто. Дуже нелегко дається імміграція. Тим більше, у кого це вперше. Багато хто сюди приїхав по CUAET, і в думці не мали не те що змінювати континент а навіть область(маю на увазі західні області). Але якщо читати цей чат, то диву даєшся: як люди тут живуть? Але я не розумію людей, яким не є складно сісти в літак і змінити краіну(маю на увазі одиноких людей, чи сімейних пар без дітей), а сидіти і скиглити тут, як все погано. Чи може люди вважають, що якщо поскиглять, якийсь добрий дядько чи тітка скаже: на тобі шоколадку і міліон долларів. Люди, вас насильно сюди ніхто не тягнув. Пробуйте ділитись в чаті чимось позитивним, не тільки негативом. Чи мені легко? Ні, зовсім не легко. Від 17 січня і до сьогодні фігачу без вихідних. Але не жаліюсь. Діти в теплі і ситі, сирени не виють, світло не вимикають. Люди, будьте добріші
-
У мене питання: стою перед шлагбаумом залізничного переїзду, блимає червоний сигнал. Так от, якого біса половина автівок об'їзджає опущєний шлагбаум по зустрічній і їде на червоне? Це вони ідіоти чи я?
-
Вони правил, певно не знають
-
Розумію , як буває не весело працювати без вихідних . Прийде и ваш вихідний , сил вам та гарного настрою 🫶
-
А ви спробуйте скиглити , воно полегшає ) якщо ніхто не буде за це гілтріпити, вислухає та скаже «there there» . Я вважаю що це є одна з функцій діаспори та дружби в цілому - слухати, розуміти , та не цькувати за моменти слабкості.
-
А чого саме західні області особливо згадуєте?
-
Ви самі тільки що пожалілись на людей, які жаліються 😁😁😁 і на те, що фігачите без вихідних.
-
Ні на кого я не жалівся, тим більше на те що фігачу - звернув увагу.
-
В них перепустка від святого Петра є, а у Вас немає) їм можна
-
І тобі не слабувати
-
А чого ви там холодом і голодом дітей тоді морили?
-
Працюй і далі без вихідних.ти дуже гарний емігрант для канади.такі тут треба фігачити все життя на кредити, як кажуть для кращого життя дітям.
-
Бо я з Івано-Франківської області, і знаю людей з навколишніх областей, які тут
-
Дуже добре розумію.
-
Так само.як же я хочу додому,це капець.не представляю якщо життя заставе тут залишитись на все життя
-
Я приїхав з України. Англійську вивчав в школі, 28 років тому . Ніколи в житті не думав їхати з дому.
-
Ви ж мабуть сюди не з України приїхали? Я правильно розумію? Ви перед приїздом сюди мабуть вже пробували еміграцію?
-
Вибачте,а не знаєте де можна записатись наперед ?
22 Jan 2023, 08:02
97997/237063
26 minutes ago