Українська Манітоба
-
у когось був прогрес з цією аплікацією? неділі 3 назад і скачала, і принесла особисто, шось тихо.
-
Погані. Готуйтеся, що у магазині ніколи не буде менеджера, вам треба буде драяти цілий сейлс флор, і кожний 5 кліент буде бомжара під фентанілом, який в лице вам плювати буде.
-
Та резюме канадський прохвессор 😂😂😂 робив воно ідеальне
-
такий же і в мене висновок.
-
www.instagram.com/reel/CzrA_phre2V/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Може проблема в вашому CV? От мені цікаво, коли влаштовуєшься на просту роботу, якто продавець чи розкладач товару, чи начальство перевіряє LinkedIn? Бо там я дата аналитик з освітою магістр 😀
-
От я тому в навушниках і не хожу по Вінніпегу і взагалі намагаюся більше дивитися навкруги хто зі мною поряд та може краще відійти
-
Це її вже два рази відпускали 😄
-
на таку позицію наврядчі перевіряють Наскільки мені пояснювали, то на читання резюме витрачають 15 секунд та шукають ключові слова. на співбесіді сама побачила, як очима прочитали все моє резюме за 10 секунд
-
І все равно глухо. Ну да освіту я теж не вбирала. Мабуть зря. Треба було написать ПТУ якесь і базар з джинсами на картонці... Може тоді і б одізвались
-
Попросили росповсюдити - це не мені. Увага! Шукаю одну кімнату для оренди у затишному місці. Можливо хтось вже орендував квартиру і шукає сусіда на підселення? Або можливо хтось також шукає сусіда і ми можемо разом зняти квартиру: хтось буде жити у спальній, а хтось у вітлаьні. Розгляну будь які пропозиції. Планую переїджати з 1 грудня. Порядність, чистота, спокій гарантовано. Шукаю також порядного та спокійного сусіда. Контакта інформація: Петро +1(431) 990-5611 – телефонуйте, або пишіть смс
-
Впаяли чуть лі не картонку ото в останньому писали. Ще й англ добрий.... Поки мовчок
-
В мене 3 ;-) я то знаю
-
Мати одне резюме на всі випадки, хай і зроблене канадським професором - так собі ідея. Краще переробляти під кожну вакансію, використовуючи схожі ключові слова з тими, що в обьяві про найм були. Якщо подаєтесь на початкову позицію типу в доларамі, треба прибрати з резюме всі відноски до попередньої праці в середньому/вищому менеджменті, та натомість «випятити» свої скілзи. Типу customer oriented, always on time, team player і подібний булщіт. Тоді спрацює.
-
Мені здається зараз така конкуренція на роботу без кваліфікації, що взагалі не уявляю як люди знаходять зараз. Деяких людей зустрічали , кажуть рік тому і без мови брали (наприклад склади, клінери тощо) а зараз навіть і англійська на гарному рівні потрібна і авто 😢😢😢😢
-
Ніде не створює. Нас мало
-
Соррі, а навіщо з такою освітою в магазин, дата аналіз популярна тут професія, позавчора взяли піейчді в статистиці та ШІ. Пишіть норм резюме і шукайте роботу по спеціальності
-
Думала про це. Цікаво, массовий приїзд українців де більше створює конкуренцію — на простих роботах без кваліфікації та мови чи рівномірно на всіх? Тобто який рівень мови у приїхавших по CUAET та яка кваліфікація?
-
Дуже багато їде, частина поїде, як отримає пр , тому робочі місця постійно обновляються. Проблема в тому, що в деяких місцях ці резюме просто лежать місяцями
-
Дякую! Це дуже приємно. Дає надію. У мене нажаль освіта соціолога. Я не знаю мов програмування. Я багато років працювала як консультант по статістиці для студентів магістратури та в обробці данних опитувань в різних конторах. Працювала в програмі SPSS. Знаю SQL. Але бачу що цього замало. Тому вчу мову R та Tableau. Англійська у мене не вільна. У WELARC оцінили як 7776. Тому страшно шукати роботу як дата аналітик
22 Jan 2023, 08:02
98189/235946
about an hour ago