Українська Манітоба
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер.
-
Якось смішно виходить, за спробу самозахисту чи перцовку можуть посадити, а за про терористські акціі нічого 😁
-
Цікаво чому ж такі бородаті любителі ісламу не покинуть таку гомосатанинську лгбт+ Канаду😁
-
Вітаємо, Serhii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
As pepper spray falls under the definition of a prohibited weapon and the fact it can be used for self-defence purposes, Canadian law does not allow citizens to possess pepper spray. If you are found in possession of pepper spray, you can be charged with a criminal offence and will face severe punishments.
-
Краще припинити офтоп)
-
Про самозахист тільки те, що самі копи радили нічого не робили і просто тікати) підтримка хамасу(за яких проголосували 70% палестинців) не є терористами?
-
Підкажіть будь ласка, у якому банку, або кредитній спілці можна відкрити FHSA рахунок? Ми хотіли відкрити через RBC, та вони не відкрили, так як в нас не безстроковий SIN Number, який починається на 9, але я дзвони у CRA та вони мені підтвердили, що ми можемо відкрити цей рахунок.
-
Може якщо вже в когось є досвід відкриття FHSA, поділіться будь ласка досвідом де відкривали ☺️
-
Здрастуйте, я працюю в магазині MOUNTAIN WAREHOUSE, тут продають гарні зимові курточки та багато інших речей. З цього четверга 16 листопада у нас розпочинаються знижки на чорну п'ятницю і триватимуть 14 днів. знижки від 40% і вище, я майже щодня на роботі та з радістю всім допоможу з вибором. Магазин знаходиться в Outlet Collection