Українська Манітоба
-
Підкажіть будь ласка, у якому банку, або кредитній спілці можна відкрити FHSA рахунок? Ми хотіли відкрити через RBC, та вони не відкрили, так як в нас не безстроковий SIN Number, який починається на 9, але я дзвони у CRA та вони мені підтвердили, що ми можемо відкрити цей рахунок.
-
Може якщо вже в когось є досвід відкриття FHSA, поділіться будь ласка досвідом де відкривали ☺️
-
Здрастуйте, я працюю в магазині MOUNTAIN WAREHOUSE, тут продають гарні зимові курточки та багато інших речей. З цього четверга 16 листопада у нас розпочинаються знижки на чорну п'ятницю і триватимуть 14 днів. знижки від 40% і вище, я майже щодня на роботі та з радістю всім допоможу з вибором. Магазин знаходиться в Outlet Collection
-
Чоловічі є до -60° та жіночі на -40°
-
fb.watch/olJ3b13f3E/?mibextid=qC1gEa
-
Yes, you can open this account, you need to find a bank or credit union that will agree to do it, some online banks may do it for you.
-
Можна відкрити FHSA рахунок онлайн у Wealthsimple. www.wealthsimple.com/
-
Доброго дня. Скажіть, хто знає, чи є біля аеропорту паркінг, де я можу залишити машину на 30-60 хвилин і спокійно зустріти батьків? Не хочу зустрічати їх біля входу та швидко швидко сідати в машину, тому що час обмежений.
-
maps.app.goo.gl/V6Ta4ZppDHsTAGeW7
-
maps.app.goo.gl/ztEpsndZpgpGJhPJ9