Українська Манітоба
-
Дякую. Я намагалась знайти інформацію на сайті аеропорта і там справді є платний паркінг, але на мою дату зовсім не було вільних місць .Або я дивилась щось інше)
-
Ви українець, який проживає в Канаді? Можливо, у вас є право на отримання державних соціальних пільг. Приєднуйтесь до нашої безкоштовної онлайн інформаційної сесії, щоб дізнатися більше! Дата: четвер, 16 листопада 2023 року Час: 19:00 за східним часом (EST) Вебінар – безкоштовний. Реєструйтеся за посиланням 🇨🇦 @UkrainianCanada
-
Дуже класна подія для всієї сімʼї. Різдвʼяний Парад Санти від Манітоба Гайдро. 18 Листопада, о 5 вечора. www.mbhydrosantaparade.com
-
Де зробити впоінтмент, щоб змінити health card?
-
Томатний сік у жестяних банках за звичай я бачив.
-
Я теж Кламато просто люблю. Підсадила навіть свого лося-синочка, він фігачить безалкогольні Цезарі собі і мені по буднім дням 😂 Такий самий рецепт, як і алкогольний Цезар, тобто всі спеції, Ворчерстерширчький соус, лімонний сік, льода туди бухнути, тощо - просто без водки. Ном-ном )
-
Вітаємо, Алена! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Тільки по телевізору.