Українська Манітоба
-
Алексей, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Багато вулиць буде перекрито, на сайті можна побачити які і коли. Я б рекомендувала їхати автобусом, бо парковки в центрі дороге задоволення)
-
Дзвонити на гарячу лінію
-
Дякую, зателефонувала 💙💛
-
Дякую, боялася цієї відповіді... Бо як ще квітні з'їздили з дітьми в музей Манітоби автобусом - відтоді вони й чути про автобус не хочуть 😔
-
Щоб з баром 😄
-
Де можна класно пограти bowling ?
-
Я б теж воліла не користуватись ними, та інколи приходиться. Ну і варіант з платною парковкою можете теж розглянути
-
Вулички ті що південніше :)
-
Я зазвичай їду в вулички майже біля давнтавну, ввечері парковка на більшості вулиць безкоштовна, а потім йду пішки до місця де я буду дивитись
-
The rec room
-
@Artemius1997, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Є багато місця де можна припаркуватися , від 17:30 безкоштовно, та і в принципі 2 долара година не велика ціна . Завжди знахожу десь місце за 700м від події ,коли їдем на хокей в canada life centre
-
Місць для паркування є багато. Маю декілька безкоштовних місць біля Keg що на garry st
-
Roman (Romul), будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня. Дякую за запрошення. І заздалегідь дякую за поради ))
-
У Вінніпегу де можна знайти щось схоже?
-
Гляньте яка прелість мені приїхала 🥰 І «Дніпро» дійсно пахне, як пєчєнька з мого дитинства 🥰 Затарилась різдвяними stocking stuffer-ами для колег та знайомих карочє ))
-
Бачу Крим, а Харкова не було? 🥹
-
Є наче всі міста України instagram.com/rekava.bio?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
22 Jan 2023, 08:02
98325/238310
3 minutes ago