Українська Манітоба
-
Я летів Париж Калгарі Вінніпег, якщо у вас є канадська віза в паспорті ніяких проблем не буде
-
Не буде квитку у вас Париж - Вінніпег, буде Париж- якесь канадське місто - Вінніпег, прямих рейсів з Європи сюди немає
-
Canada Is So Expensive That Some Ukrainian Immigrants Are Leaving - Bloomberg www.bloomberg.com/news/articles/2023-11-16/canada-is-so-expensive-that-some-ukrainian-immigrants-are-leaving
-
Доброго дня. Прийшло повідомлення від Вінпасс. Його треба роздрукувати чи достатньо з телефону показати?
-
Якщо б це був один білет і Париж був би включений в білет як місце пересадки то не потрібно . А тут буде окрема реєстрація на рейс і паспортний контроль .
-
@banofbot
-
✅ НАЙАКТУАЛЬНІШІ КРИПТО НОВИНИ✅ 📏📏📏📏📏📏 ➡️ Приєднуйтеся до нашої ексклюзивної Телеграм-групи "CryptoPulseHub"⬅️ ➡️Отримуйте першими актуальні криптовалютні новини, аналітику та прогнози. ⬅️ ➡️Зміцніть свою позицію на ринку разом з "CryptoPulseHub"⬅️ 📏📏📏📏📏📏 🔔 t.me/+0Zq5L586h2A5OWVi 🔔
-
Їхати забрати пластик
-
Привіт. Підкажіть, в якій клініці лікують дітям зуби під наркозом?
-
Достатньо показати
-
Як вони взагалі чиститись мають ?)
-
Внутрі сполоснути і протерти тряпкою чи губкою лоя посуди. Вода лишаж якрвоний наліт липкий, мікроба чи що це
-
Мені пропонували в чілдрен дентал ворлд. Седацію, не наркоз.
-
Ось вам ще до купи. www.winnipegfreepress.com/business/2023/02/10/good-help-is-hard-to-find?trk=feed-detail_main-feed-card_feed-article-content
-
@Bomber_M1 хоче кікнути Ілья з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Я б на вашому місті сходив спитав статус вашого квитка
-
Згідно інструкції :) Нічого надскладного немає
-
Ну ні, 3,5 тижня хоча я вже думав що не дочекаюсь
-
Підскажіть будь-ласка скільки часу чекали на повідомлення? Ми чекаємо вже 3й місяць ((
-
Зняти кеш з кредитки
22 Jan 2023, 08:02
98451/239712
3 minutes ago