Українська Манітоба
-
У сібс?
-
Я хотів відкрити кредитну лінію, але без ПР не дають.
-
На кредитну карту
-
На кредитну картку чи кредит?
-
Dmytro чи є у КУК, плани чи якась ініціатива для полегшення працевлаштування медичних працівників з України?
-
Підкажіть будьласка,чи брав хтось у банку сібс десь 15-20.000$ на кредитну карту не маючи пр?хочу купити авто але у приватної особи і взяти гроші у банку
-
Доброго дня всім. Хто лише збирається їхати і не впевнений, чи вистачить грошей і можливостей на Вінніпег і цікавиться селами. Пишіть в особисті є вакансії , житло (кімнати)дешево, daycare, садок для дітей. Буде цікаво більше напевно, одиноким невибагливим з невеликою сумою грошей зі слабким англійською людям, можливо з маленькими дітками. Для початку дуже непоганий старт, якщо в Вінніпегу не склалося. 70-120 км від Вінніпегу. Гімлі, Арборг, Вінклер, Морден місця. По Вінклеру є окрема група в телеграм і фейсбук , там більше інформації. По іншим, пишіть в особисті. Хорошого дня!
-
Там усілякі лайфхаки є як розігнати кредити до космосу. Але це, звичайно, не для ньюкамерів
-
Та я вам більше скажу: таких навіть в Канаді вистачає. Є ціла тусовка людей, котрі кредитуються по максимуму, а потім подають банкрутство :))
-
Подивився що на коробцы пише 2 years replacement , я купляв на амазоні . То мені писати в підтримку амазоні для заміни чи до виробника
-
А ви погодилися? Які враження від лікування?
-
По карті буде десь 25% на рік. Краще запитати кредитну лінію під авто
-
Ви впевнені що хочете це робити? Там буде великий процент
-
Під 25 звісно не згоден
-
Всі питають по Брендону інформацію, я знаю є в чаті дівчата з Брендона відгукніться, розкажіть по ситуації людям, як будете мати час. Житло, як краще зняти, як по роботах і т д з перших уст. Всі будуть вдячні)))
-
КУК Манітоба кілька разів розмовляв з провінцією, однак, все залишається там само.
-
Такі речі КУК не вирішує.
-
Можливо в майбутньому продовжаться ті розмови. Дякую
-
Розумію.
-
Вибачаюсь, запитати єл.поштою чи сходити др них в відділення?
22 Jan 2023, 08:02
98473/231938
3 minutes ago