Українська Манітоба
-
Та ні Торонто для мене як Київ , можливо потужніше навіть … А сама bc унікальна, у нас такого немає… Щось типу Одеси , але набагато потужніше…
-
чому не французською питають?
-
Зазвичай пишуть продавцю з початку.... до Амазона звертатися тільки у випадку, якщо не вдаєтся вирішити питання.
-
Обласний центр типу Рівного, Житомира. Кінця 90х.
-
А Вінніпег яке українське місто нагадує 😊?
-
Ні, то не Одеса, можливо Крим, але щє гарніше
-
Манітоба та Україна мається ідентичні площі (різницєю можна нехтувати) Будь яка забудова ведеться для зручності НАСЕЛЕННЯ, яке в 20 разів меньше в Манітобі ніж в Україні 🤓 Порівняйте показники будівнитства перерахувавши їх per capita (на душу населення ) тоді можна буде більш менш адекватно оцінювати темпи та обсяги забудови.... Це тільки сталь в Радянському союзі виробляли "щоб виробити більше ніж буржуї" 🤪
-
І на відміну від України приймати участь може кожен бажаючий (в більшості випадків)
-
Проводять всякі змагання/конкурси/олімпади але це треба по кожному окремому предмету дивитись, можу по математиці підказати
-
Підскажіть будь ласка, ми health card зареєструвалися онлайн, чекаємо ще картку, зараз змінюємо адресу, чи достатньо просто заповнити форму на їх сайти про зміну адресу чи ще щось потрібно? Бо на звонки вони не відповідають :( картка по почті тоді на нову прийде?
-
Як визначили, як визначили… подивились на обсяг моїх онлайн замовлень з Зари, і визначили аххаха 😂 В Юнікло я доречі теж без проблем замовляю онлайн.
-
Це Північно Американське місто із населенням в 700+/- тисяч, Вік якого всього 150 років. Знайдіть в Україні щось подібне, потім спробуйте порівняти...
-
Підкажіть
-
Одеса не має тих економічних потужностей і академічних навіть близько , про Крим взагалі мовчу Там 80 процентів дотацій було Тільки по природі але то таке
-
Якщо ви маєте змогу жити в ВС, то років 10 точно можна нікуди не виїзжати) кожні вихідні та відпустки можна проводити в околицях. Один тільки острів влітку, то неймовірна насолода! Але ж то якщо є можливість там жити. Дуже зацікавила ваша думка про Квебек, буде в мене першим пунктом у подорожах)
-
Ви подавалися на роботу в Manitoba Lotteries? Як що так, то можливо легітимний лист... Варто подивитися на компьютері від якого емейлу ви отримали листа... десь має бути опція " view email headers source " залежно від системи що ви використовуєте... в такому вигляді ви побачите чи то скам чи ні... А як що ви не подавалися до лотері на роботу - тоді це скам
-
Підкажіть. Хтось летів без багажу але з дитячим візком ? Візок йде в багаж чи в салон?
-
Для зміни адреси форми на сайті достатньо, карта приходить на пошту
-
Навіщо над дітьми знущатися? Нехай насолоджуються дитинством
-
О і ще момент. На багатьох бюджетних авіалініях 3 або 3 і 2 сплачуються окремо. (Додатково) Персонал айтем завжди безкоштовно (входить у ціну білету)
22 Jan 2023, 08:02
98551/230971
22 minutes ago