Українська Манітоба
-
О і ще момент. На багатьох бюджетних авіалініях 3 або 3 і 2 сплачуються окремо. (Додатково) Персонал айтем завжди безкоштовно (входить у ціну білету)
-
Можливо просто частіше всього спочатку порівнюють візуал, розмір міста та кількість населення Імхо
-
То все вимірюють в аеропорту коли будете чекінитись на рейс
-
-
Дивіться вимоги до розміру і ваги кожного типу у перевізника
-
Читайте інфу ваших авіаліній але загалом є 3 типу багажу: 1. Персонал айтем 2. Carry on baggage 3 Checked baggage Перші 2 беруться в салон. 3 здається
-
Так не цікаво 🙄 Більшість великих українських міст значно старіші Краще напишіть, чи є схоже місто/місце на Дніпро чи Дніпропетровщину (Кривбас за скобки, бо його ніхто і нічого не переплюне 😅)
-
З математики: Доступні для всіх Kangaroo Math, з першого класу можна Потім треба йти до вчителя і питатись які competition приймає школа, починаючи з середніх класів є манітобська математична competition, також вивчаєте competition від університету ватерлоу: www.cemc.uwaterloo.ca/contests/contests.html І знаходите чи у вашій школі таке проводять, якщо ні шукаєте в якій школі проводять і як записатись (не в школу а просто на конкурс)
-
Кажіть за себе, як на мене вдома зеленіше 😉 Пс я з Павлограду родом Ну і в Дніпрі точно тепліше взимку
-
Люди, підкажіть будь ласка. Може у когось була схожа ситуація Минулого місяця рахунок за світло був 15 баксів, а цього 120🥲 І це при тому що нових електроприладів не додалося Користувались всім так само як і минулого місяця Чи може це бути якась помилка Розумію, що прийдеться дзвонити до манітоба гайдро. Якось обідненько
-
Хз. Як на мене точно не Дніпро. Порівняти з українськими містами важко. Міста північної Америки дуже інакші