Українська Манітоба
-
Саме так. Тому тут це все є optional
-
Доброго вечера. Підкажіть будь ласка чи є наші ветеринари? Прийшла з роботи бачу в кішки "око вилізло". Наскільки зрозуміла це пролапс середньої повіки. Знаю що це можна вправити але сама лізти не хочу. Місцеві доктори також підійдуть. Англійська є. Але чула що тут дороге лікування. Знаю що багато наших виїхало з тваринами. Прошу поділіться контактами. Дякую
-
Scam
-
Там з більш старими будинками (початку віку) може бути прикол з електрикою - алюмінієва проводка... Також будинки 60-80 -х треба дивитись щоб вермікуліт не використовували як ізоляцію. Він дуже гарний матеріал , але тоді постачався з контамінацією азбестом.
-
Аж один на все місто фітнес з басейном у нас в Херсоні. Був. Інші басейни - то в одному університеті та в одній школі. Фсьо. А бальні танці тут теж є, то ви погано шукали :) Про естетику то exchange district дуже красива, наприклад пройдіться по вулиці Albert - мені вона дуже подобається і бомжі її чогось оминають, так шо там безпечно
-
Кто шукав нову кавову машину.400$+tax Philips 800 Automatic Espresso Machine With Milk Frother - Matte Black - Only at Best Buy | Best Buy Canada www.bestbuy.ca/en-ca/product/philips-800-automatic-espresso-machine-with-milk-frother-matte-black-only-at-best-buy/16691494
-
Добрий вечір, може комусь актуально. Продаємо автомобіль Chrysler 300 2011 року, 3,6. Є safety. Двигун в ідеальному стані, зроблена хімчистка салону. Ми переїхали до Альберти, а авто на обліку в Манітобі. Ціна 9500 CAD. Більше фото та детальної інформації за телефоном +17782406491, +380500346716 (Telegram, Viber, WhatsApp)
-
От за Херсонські маршрутки і особливо за їх графік не треба взагалі, мала бежевий пуховик і їздила свого часу на роботу як кілька в томаті - то доводилося прати його кожного тижня бо брудно було капець. І сама пізня маршрутка в 22:00 була і то тільки деякі маршрути. Потім психанула купила собі машину.