Українська Манітоба
-
Знаю. Але не на красивому озері це точно
-
Lake of the woods найкраще)
-
knobs and tubes у деяких районах - це не диво, особливо прихована у стінах. але заміна не така і боляча - fishing wires та кілька дірок у пластері. Стосовно furnace також не проблема, багато хто на heat water, а кондиціонер краще працює звичайний віконний блок. Авжеж це впливає на чек, але жити можна. Головне при покупці - місце, сусіди, structure, ground water, нова щитова на 100А, plumbing, shingles (або відразу 10к додайте до вартості). Інше вже можна апргейдити без шкоди на якість життя. Берете інспектора, винаходите мінуси та торгуєтеся
-
Навіть в місті Славутич, де населення 25 тисяч, були басейни(2шт), і точно субсидовані. Було 2, чи навіть 3 бібліотеки. Але не було ствльки бруду і наркоманів) Не було громадського транспорту правда, бо запускали декілька раз пару маршрутів, але ніхто ним не користувався, бо до будь якої точки можна було дійти буквально за 15-25 хвилин максимум. Але з цього міста було багато міжміського траспорту у різні сторони, і не треба було замовляти таксі щоб виїхати за периметр міста Ви підносите до вершин Канаду буквально у всьому, просто не помічаючи безліч всього, а паралельно цьому Аи так само ви і обезцінюєте Україну. І сервіси там погані, і лікарні, і все інше з ваших слів. І навіть Українці, приїжджаючі сюди - не зможуть на вашу думку покращіти у Канаді будь що, як і давати кращій сервіс)) А ще Львів з Вінніпегом у вартості на житло порівнюєте. Таке враження, що окрім української мови, про Україну ви взагалі нічого не знаєте..
-
Проблема в тому що новоприбулі не помічають, що те все що вони помічають погане тут, було і там, але через статус ви того не бачили, а тут статус плюс мінус у всіх рівний. як ви кажете що в Славутичі не було бомжів ну так і в стейнбаху їх нема. То в мене таке саме враження, що ті хто приїзджають тільки на лєксусі і їздили і на преміум клас заправки заходили правильні суші купувати, а навколо нічого не бачили
-
Не думаю що тут хтось знецінює Україну. Просто йде захист свого другого дому - м. Вінніпег
-
Так а як це повʼязано з тим, що ви оцінюєте свої знання у порівнянні з іншими, коли не можете цього знати взагалі
-
Я ж кажу що скоро канадці поїдуть в Україну вчитися заробляти гроші. Гроші у всіх є але в держави Україна - їх немає. Розумію що крадуть але ж хоч щось має залишатися 😊
-
Просто на слово повірити? Звідки у вас інформація про те, скільки знаю особисто я? Я сказав, що в мене просто таке враження склалось, а ви вже експертно оцінюєте знання інших?)