Українська Манітоба
-
Ви серйозно?
-
Де я таке написав?) вам би аби когось кудись відправити
-
Недавній приклад Житомира просто є наглядним. Для проходження МСЕК людям з інклюзивністю необхідно підніматися по сходах, ліфта в приміщенні немає, вхід з пандусом зачинений. Якось так ☹️
-
Так то напевно кіно знімали, а ви то серйозно сприйняли😌
-
Правильно треба дивитись на ситуацію в загалом, і тут ви зможете вибрати район з мінімальним рівнем злочинності: без наркоманів і перестрілок , а в українських містах злочинність рівномірно розподілена по всьому місту
-
Тобто ви не знали, що Вінніпег за статистикою одне із найкримінальніших міст Канади? Це стало для вас сюрпризом? Ок. В Канаді купа інших міст з меншим криміналом
-
Дехто і в 20 років не може добратись, бо неповносправний. І скільки разів я стояла на вулиці з візочком і дитиною, бо витягнути того на 4й поверх неможливо, при тому що це супер престижна квартира у центрі міста
-
Змініть район проживання
-
Канада - країна з низьким ризиком 2024 Global Risk Map www.globalguardian.com/risk-map
-
викликали , не допомогло але він гарно грає на гітарі і співає от і позитив)
-
911 😀
-
Таке враження, що Вінніпег складається із одних наркоманів та криміналу. Шукайте позитиву, йдіть волонтерити у професійні оганізації, приєднуйтесь до комюніті і т.п. Маса заходів зараз проводиться, купу позитивних та кррисних знайомств можна завести, а не писати про наркоманів та мірятися, у кого більші знання про Україну чи Канаду.
-
www.cbc.ca/amp/1.6998633 Так, кіно. Помилився з вбивством. Когось поранили.
-
Я з'їхав з тої адреси. Тому навряд чи буде щось
-
Не завжди допомагає, не завжди в них є час з таким маратись одиночні продавці не варті уваги, на місце одного прийде інший
-
Так, підтримуйте чорну економіку 😀
-
Так просто почекайте перерахунку.
-
Я так і зробив перед виїздом. Але вони вирішили інакше
-
І знову шукати баригу 🫣
-
Так ви самі можете подати показники лічильника і все перерахується автоматично.
22 Jan 2023, 08:02
98679/229239
less than a minute ago