Українська Манітоба
-
Я в Україні регулярно сумку + візочок з дитиною перла на 6 поверх бо то віярні то аварійні відключення... Допомогти нікому було бо чоловік на роботі, а гуляти з малюком треба було. Тепер спиною мучаюсь, щось смістилося, болить, лікуюсь, але майже безрезультатно.
-
Є на корону якась акція сьогодні брав (-10$ ) а на віскарь немає толкових , але сьогодні там в магазі «наливали», дегустація типу ,3 по 50 бахнув і нормас . Я собі представляю щоб в Україні було ,якби в магазах наливали , а то я випив 3 раза різного алкоголю , а вона питає чи я ще буду ) Я такий не не 😅
-
Залізобетонні стіни бейсменту самі по собі водонепроницаємі. Трохи бітумної мастики робить їх watertight. А стіни бейсменту складедені із окремих каменк будуть підтікати, бо в часи коли їх будували надійних технологій гідроізоляції ще не було.... До цього додати футінг та jack frost й ви отримаєте постійні проблеми. Але цім будинкам вже понад 100 років, то шанси отримати подібну давнину досить малі.
-
🟩Удалённый зара6оток по крипТе✅ 🟢Предоставляем бесплатный ознакомительный курс во время которого вы увидите свою первую прибыль▫️ 🟢Доход от 5️⃣0️⃣0️⃣💲 в неделю▫️ 🟢Возраст 18+▫️ 🟢Вы ни за что не платите, ничего у нас не покупаете▫️ 🟢Без скам бирж и обменок 🔔Более подробно ➕ в ЛС🔔
-
А порекомендуєте чи вигідно будівництво будинку якщо купити окремо землю, чи старий будинок під зніс. Які компанії займаються будівництвом на вузьких компактних ділянках?