Українська Манітоба
-
так, повторно нема сенсу подавати
-
Чекні в інтернеті що по чому.можна з нету заказать
-
Привіт підкажіть Продукцію епл краще купувати в костко ніж в офф магазині Бо я наче дивився там ціни нижче
-
Однак, найкраще поїхати самому і порівняти.
-
Інше джерело The cost of living in Edmonton is 6% more expensive than in Winnipeg. livingcost.org/cost/edmonton/winnipeg
-
Cost of living in Winnipeg (Canada) is 10% cheaper than in Edmonton (Canada) www.expatistan.com/cost-of-living/comparison/edmonton/winnipeg
-
Це не та, взагалі-то. У Едмонтоні вартість життя дорожча також від Вінніпегу: дорожчі ціни на продукти, значно дорожчі комунальні платежі, набагато дорожче автострахування тощо, дорожчі садки для дітей.
-
Залежно який товар apple, так в костко діють знижки інколи плюс 1 рік додаткової гарантії
-
Еір поліси дивився
-
Сьогодні тут, у вівторок у Торонто, в середу знову тут
-
Потрібен готівковий CAD. 1) Є трішки (приблизно еквівалент 500 cad) безготівкової гривні. Тобто відправлю на будь яку українську картку (курс 26.70) 2) Готівкові близько тисячі US $ останнього зразку (курс 1,37)
-
Та у чому питання?
-
Ведется набор людей на удаленную работу в сфере арбитраж криптовалют💲! 💰 Возможность зарабатывать от 100$ в день и совмещать с основной работой ✅ Время на ра6оту: 1-2 часа в день ✔️Предоставляем обучение 👍 Гарантированная прибыль уже на этапе обучения 📌 Взаиморасчет по итогам недели Если вы заинтересованы, напишите мне в ЛС
-
Вітаю! Підкажіть де можна подивитися безкоштовно сьогоднішню гру Bloobambers
-
А, чи ви питаєте, де можна подивитись вдома якщо немає кабельного, типу? Через який онлайн чи приставку чи якось так? Тоді не знаю
-
В усіх пабах з екранами, тільки приходити треба завчасно, бо невтовпитесь )) От як зараз дивимось Джетс в Earls в даунтауні (мама, я в даунтауні, але поїла і в шапці)
-
Free streams, перше посилання в Гуглі, реклами правда трішки треба буде позакривати, але працює ок
-
Так, саме вдома
-
Обережно щоб не торрент роздача була, бо буде дорога трансляція
-
А шо, з Торонто Львів теж міста-сестри?
22 Jan 2023, 08:02
98926/229885
about a minute ago