Українська Манітоба
-
Всім шалом! Як в CIBC збільшити daily debit purchase limit? Потрібно купити білети.
-
Не буде. Однак, ви повинні розуміти, що для отримання виплати вам треба відкрити банківський рахунок. На це може піти 1-2 дні
-
А якщо потім виїхати на захист диплому в Польщу, чи буде це мати якісь наслідки? Типу що я забрав все, виїхав, і в'їхав?
-
Так, отримати дозвіл на роботу та разову виплату можна тільки прибувши до Канади до 31 березня 2024 року
-
Привіт. Хто знає, можливо завтра в якомусь пабі будуть транслювати матч Україна - Італія? Де українці дивляться футбол?)
-
Вам 100% гарантії не дасть ніхто, останнє слово завжди за офіцером. Якщо йому це здасться підозрілим, то має право відмовити.
-
Ні, у Торонто буде Rebuild Ukraine Conference
-
Йти у відділення банку і там просити щоб збільшили. Онлайн, здається, не можна цього зробити ніяк
-
Не знаю як CIBC, але Скоша мені без проблем збільшує великі платежі по дзвінку на гарячу лінію
-
Ще після в'їзду у Вас почнеться відлік 90 днів далі проходження медогляду.
-
Є гроші на карті ПриватБанку. Потрібні долари у Канаді.
-
тому що всі повинні пройти медогляд і на це дається 90 днів
-
Навіщо медогляд?
-
А я маю показувати їм білет на виїзд? Чи можу сказати просто що я в'їжджаю і все? Я повернуся, але хочу диплом закрити
-
Добре, дякую
-
Можна не робити, але через 90 днів work permit анулюють
-
є. уважно читайте умови програми CUAET
-
А є ця інформація на якихось сайтах, якщо можна будь ласка
-
Go Bombers Go
-
Доречі, де можна подивитись, чи все ОК з медоглядом? Пройшов-непройшов, результати підтягнуло-непідтягнуло?
22 Jan 2023, 08:02
98947/230973
about 4 hours ago