Українська Манітоба
-
Вода і обігірів входять в ціну?
-
Я оглядав 2 хороші 2-ох бедрумні квартири за 2100 - обидві в даунтауні, і одну прям бічуганську за 1500 на Roslyn road. Як на мене у жіночки є всі шанси, ну от крім проживання в лівінг рум))) але якшо шо, то здам кладовку 2×2 за 300$
-
А що дивного? В даунтауні 2 спальні 2 ванни 1550, а це ж певно "хороший" район)))
-
Ось наприклад біля Манітоба Старт
-
Є такий app, називається "Know your zone", там пишуть інформацію про паркування, та коли сніг будуть прибирати, та чи можна там паркуватися.
-
Там запас води про все каже. Дуже схожий на готельний.
-
А ще можна з нею у одній спальні за 575))))
-
1680 баксів + хайдро ))) якщо у двох . Мабуть в цій розкішній квартирі буде жити ця жінка одна 😂
-
Це щоб у 0 вийти😁
-
Можно и за 1000 але якщо добре розумієшся на них
-
за одну кімнату для двох осіб - по 840$?) це як?)
-
А у Вінніпегу вони є? В них на сайти саме бусів незнайшов.
-
Лотерея жостка, замовив вчора з Бест Бай товар, писало, що прийде 19 числа. Тоді написало, що прийде 16. Сьогодні вже кінець 15 числа, а товар ще лежить в Калгарі та навіть не дійшов до ЮПС, тому тут не вгадаєш...
-
В мене теж волмарт прогнозував доставку на днів 5 пізніше, а вже коли з'явився трек номер федексу то там був реальний час доставки. Рекомендувати Вам щось у будь-якому випадку не буду, бо як і в багатьох інших речах тут ще та лотерея) сорі абоут зет - замість тисячі слів 😅
-
Рекомендую.
-
У більшості випадків повернення через ups, Canada post безкоштовно. Дивіться умови повернення.
-
читати return policy
-
А якщо мені не підійде товар – що тоді робити?
-
Ні, немає.
-
А тут є наложенний платьож?
22 Jan 2023, 08:02
9894/230971
27 minutes ago