Українська Манітоба
-
Так знижки є всюди, просто офіційно ще чорної п'ятниці нема, ще десять років тому навіть і про ту п'ятницю не згадували
-
Не знаю. Якщо знайдуть щось, то зателефонують.
-
Я теж )))
-
я оленів купив, знижок на них не було )
-
Класні! 🤗 Ну на таке вже після крістмасу хіба будуть скидки;)
-
В бест бай черги за телефонами по 2-3 год вже
-
Bye bye bombers?
-
На канадському Амазоні вже Чорна п"ятниця почалась amzn.to/3SS5GhB
-
Та ні звичайні там при покупці залежить якої моделі дають гіфт гарти на 100 і більше $
-
А що там?) класні знижки?
-
Як правильно заповнювати всі адреси за останні 10 років при подачі на PR? Просто вказати де я жив у принципі, чи потрібно вказати кожну поїздку вказувати і кожну адресу, де я перебував, навіть якщо це була поїздка на 3 дні або на 2 тижні?
-
t.me/uccmb/130122
-
підкажіть, будь ласка, яким курьером найдешевше відправити передачу з України в Канаду?
-
Meest
-
Ще 4 години :)
-
Порадьте mesh wifi роутер. Дякую
-
Дякую! Не знаєте, скільки часу приблизно доставка? І чи можна її оплатити вже тут?
-
Asus. Якщо для домашнього використання та немає багато потреб то щось так, наприклад ASUS RT-AX57 (AX3000) Dual Band WiFi 6 Extendable Router, Subscription-free Network Security, Instant Guard, Advanced Parental Controls, Built-in VPN, AiMesh Compatible, Gaming & Streaming, Smart Home a.co/d/iZdJiEc
-
Дякую. У мене були ці. Але заслабенькі.
-
Якщо проблема у слабкому сигналі, то краще взяти не з вбудованими антенами, а такий як я вам порадив. Є мобільни додатки які допомогають виявити де слабкий сигнал. Купите саме стільки пристроїв, скільки вам потрібно, щоб покрити весь будинок.
22 Jan 2023, 08:02
98978/231321
9 minutes ago