Українська Манітоба
-
Та ні звичайні там при покупці залежить якої моделі дають гіфт гарти на 100 і більше $
-
А що там?) класні знижки?
-
Як правильно заповнювати всі адреси за останні 10 років при подачі на PR? Просто вказати де я жив у принципі, чи потрібно вказати кожну поїздку вказувати і кожну адресу, де я перебував, навіть якщо це була поїздка на 3 дні або на 2 тижні?
-
t.me/uccmb/130122
-
підкажіть, будь ласка, яким курьером найдешевше відправити передачу з України в Канаду?
-
Meest
-
Ще 4 години :)
-
Порадьте mesh wifi роутер. Дякую
-
Дякую! Не знаєте, скільки часу приблизно доставка? І чи можна її оплатити вже тут?
-
Asus. Якщо для домашнього використання та немає багато потреб то щось так, наприклад ASUS RT-AX57 (AX3000) Dual Band WiFi 6 Extendable Router, Subscription-free Network Security, Instant Guard, Advanced Parental Controls, Built-in VPN, AiMesh Compatible, Gaming & Streaming, Smart Home a.co/d/iZdJiEc
-
Дякую. У мене були ці. Але заслабенькі.
-
Якщо проблема у слабкому сигналі, то краще взяти не з вбудованими антенами, а такий як я вам порадив. Є мобільни додатки які допомогають виявити де слабкий сигнал. Купите саме стільки пристроїв, скільки вам потрібно, щоб покрити весь будинок.
-
Доброго дня, шукаю житло в Вінніпезі, якщо в кого є якісь варіанти, буду зацікавлений їх розглянути. Дякую)
-
mikrotik.com/product/audience Це найкращий пристрій! Будь-які Тплінки, делінки, асуси це просто сміття, з жахливим софтом та з дешевим залізом. Ці ви поставите, налаштуєте і більше не торкатиметеся до них. Решта сміття злітає на заводські, ріже швидкість, зависає та інші проблеми.
-
Доброї ночі. Дівчата, є тут такі що робили кератинове вирівнювання волосся? Скажіть будь ласка який безсульфатний шампунь та де його купуєте.🙏🙏🙏
-
@artemgokov, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Я не дуже дівчина , але безсульфата повно у будь якому супермаркеті . Із тих що мені особисто подобаються дві фірми - Jason та Hask
-
Шановне панство, поділіться будь ласка контактом україномовного бухгалтера в Вінні.
-
Доброго ранку усім. Підскажіть будь ласка, якщо прихворів, чи потрібно йти до лікаря (ангіна), та брати справу чи просто повідомляєшь працедавця про те що захворів ? Ніколи не стикався а тут щось зле. Дякую.
-
Переважно просто телефонуєте і кажете, що хворі. Але все залежить від того, яка у вас процедура на підприємстві. У кожного різна. Лікарняних як таких тут немає.
22 Jan 2023, 08:02
98986/231604
about 3 hours ago