Українська Манітоба
-
Мінімальна оплата праці $/год (від найвищої до найнижчої) 🇺🇦🇨🇦@UkrainianCanada
-
Угу. М - маркетинг. То спєцом маркетологи так рекламу дизайнять, все по канонам, молодці )
-
Не потрібно ніде реєструватись, якщо ви тільки починаєте діяльність. Також залежно, що ви робите. Яка у вас сфера?
-
Як ви реєструвалися на діяльність и та д
-
От блін! Я подумала то ціна така по $4 по $5 доларів, а то ж треба очі 👀 відкрити краще і подивитися що то save 😂 My bad Анна 😁
-
Так. Є таке, якщо кидати донати на монобанк
-
Не помітив нічого такого . CIBC
-
Що саме вас цікавить?
-
Добрий день, чи хтось вже працює на self employment, є декілька запитань , відгукніться будь ласка, дякую, гарного дня
-
Коштують $15 - як це співпадає з назвою «парадокс»? ))
-
Якщо хтось веде бізнес в Манітобі (чи self-employed чи партнерство, чи корпорація), то зверну увагу, що є певний перелік товарів та послуг, які підпадають під Retail Sales Tax www.gov.mb.ca/finance/taxation/pubs/bulletins/030.pdf
-
Головне save такими великими жирними цифрами і маленькими ціна знизу 🤭
-
Може Для доступу кисню - є вентиляція Відчиняти вікна на зиму дуже ризиковано
-
В апартаментах управляюча компанія може закриті вікна на зиму?! А як же доступ кисню?! Чи так роблять тільки дуже хитромудрі приватні власникі будинків?
-
Я так розумію, це стосується будівель з опаленням водою
-
В апартаментах таке буває. Мене попереджав спец із New Jersey housing. Також така практика була й в знайомого з Оттави. Типу труби в них лопаються
-
Що мається на увазі? Ви завжди можете відкрити вікно у себе в квартирі
-
дякую за інформацію)
-
www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6562575772454916096/ правда життя))
-
В sunrex realty робили
22 Jan 2023, 08:02
99046/231840
about an hour ago