Українська Манітоба
-
А у Вінніпегу вони є? В них на сайти саме бусів незнайшов.
-
Лотерея жостка, замовив вчора з Бест Бай товар, писало, що прийде 19 числа. Тоді написало, що прийде 16. Сьогодні вже кінець 15 числа, а товар ще лежить в Калгарі та навіть не дійшов до ЮПС, тому тут не вгадаєш...
-
В мене теж волмарт прогнозував доставку на днів 5 пізніше, а вже коли з'явився трек номер федексу то там був реальний час доставки. Рекомендувати Вам щось у будь-якому випадку не буду, бо як і в багатьох інших речах тут ще та лотерея) сорі абоут зет - замість тисячі слів 😅
-
Рекомендую.
-
У більшості випадків повернення через ups, Canada post безкоштовно. Дивіться умови повернення.
-
читати return policy
-
А якщо мені не підійде товар – що тоді робити?
-
Ні, немає.
-
А тут є наложенний платьож?
-
В волмарті кожен товар має різну дату доставки. Ось дивлюсь товар, а доставка через місяць. При замовленні пишуть коли доставлять.
-
Про життя українців в провінції Манітоба. Запитання по CUAET та Імміграція t.me/uccmb Українці Манітоби facebook.com/groups/manitobaua Мови спілкування: Українська та Англійська. Спосіб спілкування має значення. Мат в чаті заборонено!
-
Здравствуйте! Заполняю заявку на финпомощь на детей и выдает это. Что именно я должна отослать? Спасибо
-
Перехрестя мейн/портейдж де вся тусня під землею - там є, плюс також є у будівлі сіті хол
-
Доставка фрі, але я не знаю чи так на всі позиції. Доставляв федекс в моєму випадку, думаю їм абсолютно немає різниці куди доставляти) П.С. оплата само собою при замовленні.
-
Випадковість. Можна поміняти або повернути гроші без проблем
-
А в готель можна замовити? Доставка платна? Оплата при замовленні?
-
Купував телевізор на чорну п'ятницю. Прийшов в понеділок, другу з бест баю монітор йшов 2 тижні 😅
-
Нагадуємо про групу Бізнеси та Сервіси в Канаді t.me/uabusinessincanada
-
Long story short: sorry about that 🤣
-
Хтось купляв технику в Волмарт онлайн? Як там проходить процес?
22 Jan 2023, 08:02
9905/230242
11 minutes ago