Українська Манітоба
-
Знайомі )
-
Паперові зразу дають і можна їздити 😊
-
І щоб коло, а в середині сумочки і одяг....
-
Доброго дня, шукаю працю для матері (52 роки), клінінг, заводи, склади, крамниці, будь яка entry level праця, вже багато часу витратили, подавалися онлайн, ходили особисто, ніде не приймають, резюме робив 3 види для неї через chatgpt, маю cover letter, намагався навіть прицільно під кожний завод надавати, 0 результату, єдина умова, щоб було у місті і можливо було добиратися автобусом, якщо хтось знає де приймають, пишіть мені, thank you in advance for
-
Ні, лол. За 2-4 бакси.
-
Тут все по 4-5 доларів, стоковий
-
Чому? Досить дешева ціна за такий хліб.
-
Цільнозерновий в супермаркетах ще дорожче
-
Аж поперхнувся від цін 😐
-
Показник ви можете подати коли хочете. Грошей закиньте через банк, payee Manitoba Hydro.
-
Питання стосовно Hydro, за яким графіком подавати показники та чи можна якось до першого білу закинути туди трішки авансу ?
-
Реально можна нагребти дітям футболок і не тільки
-
я маю на увазі трохи інший цільнозерновий за 10-12)
-
Приходить ремайндер на пошту щомісяця. Типу If you prefer to provide a meter reading please read and submit your meter reading during the 3 day period ending DD-MM-2023. Має сенс налаштувати автопеймент, щоб не платити в другому чеку 70 чи 80 доларів депозиту, оплата зніматиметься сама.
-
Тобто немає якось правила, наприклад останього чи першого дня місяця ? Я так зрозумів, що УК передала сама початкові, бо бачу це в своєму особистому кабінеті. Payee ок, але хотілося б якось через PAD чи так взагалі неможливо їм закинути ?
-
Автооплата в особистому кабінеті, там де білс
-
Не знаю, але як це технічно можливо зробити авансом, якщо рахунок щоразу різний? 🤔 а якщо не секрет, навіщо авансом це робити? який профіт?
-
О, автооплата це ж PAD виходить, який мені і потрібний 😉 Питання в тому де ця автооплата налаштовується і чи можливо її робити авансово, а не згідно стейтмента 🤔 В мобільному застосунку не бачу нічого про це налаштування.
-
Можна. Ви можете поділити свої виплати використовуючи ось цю програму від Hydro www.hydro.mb.ca/accounts_and_services/equal_payment_plan/
-
Там вроді фермерський - двохкілограмовий
22 Jan 2023, 08:02
99095/235946
about an hour ago