Українська Манітоба
-
Сам в ахуі, зазивав мати сюди, а тепер не можу нічого зробити, всі безкоштовні організації спробували, онлайн подавалися, резюме робив різні, придумував неіснуючий ворк єкспірієнс під вакансії, ходили пішки, залишається тільки нетворкінг, тому тут і запитав
-
Там в заявці є один такий момент цікавий, якщо ти сам забираєш, то ОК, забирай, а якщо хочеш, щоб доставили, то ти ще візьмеш участь у розіграші бонусного кошика від "Нагодуй сім'ю". Чому всі не можуть взяти участь у цьому відборі? Чи я не так зрозуміла?
-
А які ви розглядали заводи та склади? Бо я бачила лише для чоловіків там роботу на форкліфт
-
Гаразд
-
Мова чату українська будь ласка.
-
Что странно, текучка кадров на низкоквалифицированных большая Места должны освобождаться часто Кто их забирает не понятно
-
Мені пощастило з працею, тому я навіть не думав, що це так печально усе, кого не питаю усі пристроіличя через нетворкінг, нема нікого, хто прийшов кудись з резюме і взяли, особливо якщо англійська погана
-
Мені сказали за цей варіант, завтра туди поїдемо
-
Це те що мене і дратує, крім нетворкінгу в мене шансу нема
-
На реддіті питав теж, але там пишуть стандартну діч, «you have to tailor your resume to the job” я звісно це зробив ще давно і звісно це нічого не дало
-
Влітку буде більше роботи
-
У доставку, або сніг чистити як варіант
-
Якщо на сайті не було можливості подати резюме, я їм писав на мило, ще особисто ходили… ще 2 ідеї маю, а далі що буде хз
-
З цією доставкою зовсім окрема розмова…звонять хлопці, без сімʼї, років так до 30 і теж хочуть щоб їм доставили пакунок. Треба совість мати, знімаєте квартиру на декілька осіб, з кожного доларів по 500 - і вам не вистачає, ви на різдвяний кошик для малозабезпечених претендувати хочете. Але ж ні, цього мало - вам ще і доставку на дім потрібно зробити 😨
-
Анкаст, флаєр, лв щось там, усе що на гугл мапі було, у середу поїдемо до мкдона
-
Канадців на праці питаю теж як ви працюєте, усі через нетворкінг і я думаю goddam am I fucked