Українська Манітоба
-
Я з Івано-Франківська і у нас мабуть раз в пять років місто стрясало він якогось жахливого злочину. З найбільш пам’ятного - була особисто знайома з стоматологом, який років 10 тому зарізав та розчленив декількох своїх (наших спільних) друзів. А так навіть у «найнеблагополучніших» районах з бульбуляторами у під’їздах до тебе навряд би чи докулупались. Хоча може у дівчат своя квота на безпечний перехід. Вєліки крадуть правда наче вони медом помазані 😁
-
Уявляєте як це буде печально якщо якогось українця застрелять в даун тауні у Вінніпезі...
-
То ви таки міцний горішок. Поділіться порадами як вижити в таких обставинах
-
Це було за 11 кварталів від мого будинку. А загалом ви просто не ту людину питаєте. Я з дитинства звик до перестрілок, вбивств, передозів наркоманів, до обезголовлених трупів, до зґвалтованих і вбитих повій. Це для мене звичайні будні. Пощастило народитися і жити в такому районі. Тому я явно нити тут про бомжів не буду. Бомжі це кошенята в порівнянні з тим, що я в житті бачив.
-
То ви міцний горішок чи бомжі лапочки?
-
Hey everyone! On January 21st we will start our English Club again at Oseredok! 🇬🇧 Talking in English, games, native speakers and much more! Come over for a chat and some cookies 🍪 You have to register to attend the speaking club *tap* Amount of attendants is limited to 30 Moreover, I would like to say thank you to my friend Lev! ❤️ He has made this animated brochure for the club If you guys need 3D models, just text him right away *tap* Don't forget to register and see you soon!
-
Це нормально, його зазвичай закривають на зиму спеціальною кришкою.
-
Я графічний дизайнер
-
Допомога з переїздом, перевезення та завантаження меблів, будні після 16:00, вихідні будь-який час +1 (431) 866-3837 Ігор
-
мені подобається)