Українська Манітоба
-
Ми усі памʼятаємо, на скільки ви здали celpip 😅
-
Яка сфера якщо не секрет?
-
Best Western Plus Winnipeg West сюди часом не пробували?
-
Beginner level нажаль, розуміє базові речення, але нічого серйозного
-
Індід з кавер леттер - інтервʼю - фоллов ап - друге інтервʼю і офер
-
В нас в багатьох випадках навіть не беруть резюме відправляють онлайн подавати, коли їм кажеш, що вже подавав вони розводять руками, недавно зайшли кудись так там жінка коли почула слова drop the resumes в неї істерика почалася і ми пішли звідти
-
Кидайте більше. 300-500 кидайте. А як з англійської у мами? Вона зможе зрозуміти, що їй кажуть?
-
Пробував агенції, навіть через нетворкінг з мого боса, дав мені номер рекрутера, але після того як я описав що мені треба, ті сказали щось накшаталт, “we’ll try, no guarantees tho, fuck you, don’t text me again”
-
Поки шукаєте постійну роботу, робіть їй рекламу бебісітера. Завести до школи, забрати, посидіти з дитиною, поки батьки на корпоративі....
-
Як варіант, можливо спробувати темп воркерс агенціі? Поки шукаєте? До нас часто приходять з EZ workplace
-
Їй для імміграції треба чи просто будь-яку? Може доглядати за дітьми чи шось таке? Ми недавно на прибирання шукали, але там треба трохи тягати важкі пакети і коробки, майже на кожній позиції вимога підіймати до 50 фунтів
-
Так ми, основний упор робимо на завод, єдине що немає свого транспорту, там є можливість добиратися місським транспортом?
-
До мене на завод постійно беруть людей, якщо вам підходить робота на заводі, то я напишу вам, що потрібно робити. Як правильно все зробити, що підвищить ваш шанс на співбесіду. Вас цікавить такий варіант?
-
Я не пробував цю конкретну, але я спробую завтра, я мав на увазі, що ми пробували інші staff agencies і не мали успіху
-
Ви мене не зрозуміли. Це агенція в яку можливо прийти і одразу поїхати на роботу , якщо вона є
-
Це супер
-
Тоді пищить що потрібно робити, мати має 5 років праці на заводу
-
Мені напишіть, будь-ласка. Я зараз більше по складах шукаю, але завод теж підходить.
-
Є можливість
-
Спробуйте підійти на ресепшн в Canad inns на Пембіні. Я знаю що там постійно є вакансії покоївок. І наші дівчата там працювали раніше, не знаю як зараз maps.app.goo.gl/VtEYoryMxWCTeu328?g_st=ic
22 Jan 2023, 08:02
99212/239993
9 minutes ago