Українська Манітоба
-
Це був би квест #2 «змусити мужика пити брют» 😂
-
Ну так звісно, return безкоштовний майже скрізь. За виключенням Зарочки з її умовно коштовним return $2.95 за все, ну або Uniqlo $9.99 return, ще Aretzia $7 кажись return… таке, це несуттєво ващє за комфорт приміряти все спокійно вдома з горнятком кави.
-
І танцювати на автобусній зупинці))
-
Я теж купляю речі завжди на знижках . І з Америки замовляю , і на stockx , Колумбія на мембрані куртка ,витримає любі морози ,взуття меррел на гортексі чи якісь іншій мембрані беріть і всьо . А то понакупляєте одягу -50 , зайшли в пижик -впріли ,вийшли вітер подув вже хворі .
-
Ну тоді треба активно ходити по вулиці 😂
-
Знайомий мав такого плану із "фольгою", але казав що холодно було
-
Я такі мала! Там всередині фольга/мембрана, тепленькі теж;)
-
Коламбія переважно для активного відпочинку зимою. Просто ходити по вулиці може бути холодно
-
Не для хлопчиків... 😁
-
Може, якись інноваційний матеріал
-
Анна, а поміряти а походити взад вперед, а вдруг не підійдуть? Добре якщо return безкоштовний;)
-
Завтра поїду у Віннерс, він найближче до мене. Дякую!!
-
Коли шукала собі, то бачила чоботи, наприклад Коламбія, на -30 з тонесенькою підошвою. Як??????
-
Зараз купа жіночого взуття на знижках у Віннінерсі чи Маршалсі, якраз Pajar є у більшості локаціях.
-
Чому на Амазоні? Хоча можна і на Амазоні. Merrell сину на сайті Merrell купляла, коли там sale була. Я шарюсь по різним взуттє-одежним сайтам постійно лол
-
Так, у них в принципі все взуття тут дуже якісне, навіть те, що за 15 долл, що цікаво
-
Так вони якісь не жіночі 💅
-
Ну це треба добре значить знати розмірні сітки кожного бренду. Бо я якби онлайн купувала тут одяг - то 90% би повертала.
-
Тімберлендс мені сподобалися, хороше взуття. Дякую!
-
Такі Саломони собі купіть і буде вам щастя
22 Jan 2023, 08:02
99277/229878
5 minutes ago