Українська Манітоба
-
Так вони якісь не жіночі 💅
-
Ну це треба добре значить знати розмірні сітки кожного бренду. Бо я якби онлайн купувала тут одяг - то 90% би повертала.
-
Тімберлендс мені сподобалися, хороше взуття. Дякую!
-
Такі Саломони собі купіть і буде вам щастя
-
Ооо, то ви не шопоголік 🛍️😁
-
Рекомендую також Helly Hansen
-
Я в курсі, як і Aretzia завжди була і є в Поло Парку, але хай господь мене милує їхати кудись, а потім ногами туди йти внутрь, а потім заходиш - а там ЛЮДИ - мамочки помилуйтееееее Я і в продуктові магазини не заходжу аххаха ))
-
Рекомендую: sorrels, timberlands - багато канадських зим відходив
-
Ecco Gore-Tex але ціна може бути трохи кусюча;)
-
Теж чула, що коламбія взуття холоднувато на сурову зиму
-
Вже Зарочку поміряти можна))
-
В мене є спеціальна пошта зроблена від майже всіх відомих брендів і магазинів канадських 😆😆😆, а ще там магазини які дають плюшки на твоє день народження 🙃 . Акції,купони , все купляється тільки на знижках.
-
Так я той, довго живу, багато брендів перепробувала, розміри тіла не змінюються - все працює ))) Але я 70-80% замовлень повертаю, бо замовляю «5 пар джинсів різних фасонів, щоб вибрати одні» або «одну й ту саму кофточку в трьох кольорах, щоб вибрати один». Немає ніяких проблем повернути те, що не підійшло.
-
Забираю свої слова назад 🤐😁
-
Unisex
-
ШТО 😂 Я такий шопоголік, що це капець, ви навіть не уявляєте. Онлайн все чудово купляється.
-
Currency mart exchange, загугліть. Є дві (чи більше?) локації в Вінніпезі
-
Соломон відомий лижний бренд)
-
Доброї ночі народ , підкажіть де найкращий варіант може хто обмінював в якихось банках канадський долар на американський.
-
Полювання за знижками - це як спорт )) Видивляєшся, чекаєш, сподіваєшся встигнути зловити свій розмір… я це люблю ))
22 Jan 2023, 08:02
99293/230973
about 2 hours ago