Українська Манітоба
-
Nope
-
Оформіть собі triangle mastercard - два рази на рік приходять код (до $4,000) на 75% знижки на sportcheck/atmosphere/canadian tire
-
Обмін валют локаціі ?
-
Це правда ) Я куртку ледве купив , добавив в кошик було ще 8 курток мого сайзу , поки гортав щоб ще щось купити ,лишилась остання куртка ,а пройшло буквально 15 хв .😳 Жаль тут знижка з адідасу моя не працює , а то б було -50%,а потім ще -30%. В Європі працювала , а тут зайшов і кажуть ой ні ,типу інший континент і все . А я вже думав "байером" стати 😂
-
Canadian Tire є власником Helly Hansen. Ось наприклад цю куртку купив за $100. www.hellyhansen.com/en_ca/sogn-shell-20-jacket-65748?color=630192
-
Скину. Ми не використовуємо тих $4,000, перед xmas має бути
-
Так. Але: Helly Hansen (HH) is a Norwegian manufacturer and retailer of clothing and sports equipment and a subsidiary of the Canadian retail chain Canadian Tire.
-
Я в таких зиму пропрацювала на вулиці, чистила сніг в -30. Просто термошкарпетка і супер легкі Коламбія. Найтепліше взуття яке мала. Рівень insulation там був десь 400гр тому тепло. І витримали вони три зими
-
Всім привіт. Складаємо подарунки на замовлення. Якщо ще досі не вирішили що подарувати близькій людині, другу або шефу, пропонуємо безпрограшний варіант. Наповнення "вепра" як і зміст корзинки може бути різним. Все до узгодження 😉 Також можлива доставка по Вінніпегу. Кому цікаво, будь ласка, звертайтесь в приватні повідомлення☃️
-
Вітаємо, Thomas Anderson! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Так. Слідкуйте за емейл розсилками там може бути код. Також інколи є тут: forums.redflagdeals.com/sport-chek-vip-other-coupon-code-share-request-thread-2465892/