Українська Манітоба
-
Собака не для квартири. У кого приватний будинок і є де гуляти.
-
Добра, так але кицька місця собі не знаходить, схудла, очі сльозаться і блює водою, чи алергія якась на собак, чи настільки він їй не подобається
-
Я би краще з котом попрощався😅
-
Який красунчик! У нас теж Бернський зенненхунд, дуууже добра порода
-
Мер Львова Андрій Садовий представляє проекти Unbroken на конференції Rebuild Ukraine 2023 у Торонто.
-
Чи собака щось принесла
-
Так, це почалось як тільки він зʼявився, ми думали привикне до нього, але вона взагалі старається не ходити по квартирі, займає висоти, і уникає його
-
Ви впевнені, що це через собаку? А не співпало просто і кіт чимось захворів?
-
Мій кіт так вже 10 років від мого сина ховається та уникає 😁 так і не звик до галасливої дитини…. Здоров’я кішечці ❤️ і гарних нових господарів песику 🙏
-
Краще поверніть заводчикам, я думаю вони будуть не проти вернути вам 300 доларів.
-
Їхати від Вінніпегу на ферму потрібно годину/півтори, якщо ніхто не забере, то напевно так і зроблю
-
Може хтось відписати у приватні з дівчат,хто знайшов роботу без англійською , і чи є ще вакансії у вас ? Дякую 🎩
-
Анекдот 😄
-
А мені навпаки сумно, війна ще не закінчилась а вже rebuild 😔
-
Ось прямо взяли , і мої думки прочитали. Вже з березня 22 все про відбудову розказують. Ліпше б готували тоді до важких років. Все Запоріжжя в повній апатії, обіцяли восени в Крим зайти, а новини все про Роботіно. Дуже сумно 😢
-
Звичайне поле Запорізької області 😢
-
це не вам особисто
-
Таке доручення з Офісу було ще в минулому році всім нашим послам, типу залучитися підтримкою у президентів, бізнесменів, лідерів думок і тд країни перебування/акредитації. Щоб вони взяли на себе зобовʼязання в майбутньому відбудувати, хочаб область, місто, дорогу, стадіон, тощо. Смішно, але в очах Офісу, це мало бути типу, умовна Саудівська Аравія-відбудовує Запорізьку область, бідніша ПАР - м.Херсон, а найбідніші країни, хоча б шось.🤷♂️
-
Це до чого мені?
-
Кого вибрали у 2019, то й отримали. до Криму вони зібрались🤡
22 Jan 2023, 08:02
99357/231274
about an hour ago