Українська Манітоба
-
це не вам особисто
-
Таке доручення з Офісу було ще в минулому році всім нашим послам, типу залучитися підтримкою у президентів, бізнесменів, лідерів думок і тд країни перебування/акредитації. Щоб вони взяли на себе зобовʼязання в майбутньому відбудувати, хочаб область, місто, дорогу, стадіон, тощо. Смішно, але в очах Офісу, це мало бути типу, умовна Саудівська Аравія-відбудовує Запорізьку область, бідніша ПАР - м.Херсон, а найбідніші країни, хоча б шось.🤷♂️
-
Кого вибрали у 2019, то й отримали. до Криму вони зібрались🤡
-
Це все міни… якій жах!
-
Ключове слово в майбутньому! Коли воно настане ніхто не знає 🤷🏻♀️ Так саме і коли закінчиться війна 😔
-
При чому тут мобілізація, от прийшов я в армію і дали мені АКСУ, і що я ним навоюю... коли одна нормальна ракета в тому році 497 зажмурила і 400 в койку відправила. Це так кацапи подивились новорічне поздоровлення від хуйла і від MLRS одночасно. І не треба мобілізувати би було якби це все в нас було в достатній кількості
-
Якщо чесно от з кравчука який віддав ядерну, кучма який фсб до СБУ запустив, бджоляра який просрав усе, про вітю і пєтю мовчу. А винуватий Вова звичайно. Він хоч не обісрався з переляку, а якогось тягне це на собі. Де я наприклад здався і поїхав за сімєю доглядати, він лишився на посту. То я більше ссикло ніж він. Кажу як думаю, думка субєктивна
-
💯. Просто у нас привикли винити у всіх бідах усіх інших окрім себе: «корупція у селі але у всьому винні депутати ВР за 300км»
-
Думаю цифри набагато більші…
-
Головне що виїхали найбільш економічно активні і ефективні люди. Це якийсь треш. Чим більше я думаю куди це все йде тим гірше я почуваю себе.
-
Це добре що ви в це вірити ❤️ Я більше думаю про дітей, сорі я не маю на увазі що ви про них не думаєте… З таким сусідом чи буде добре «нашим» дітям жити в Україні?
-
Яка різниця якщо це ті хто робив економіку. Я про результати а не про процес, Економіка і країна помирає, це якийсь геноцид ((
-
Пошукайте в фб групі укр манітоба
-
Легально?