Українська Манітоба
-
Це ок, це ж ваші діти 🤗 Ваша думка звичайно має право на існування;)
-
Чому хейт? Це ваша думка. І дякуючи усім цивілізованим країнам - думки вартує поважати
-
Вибачте але в мене свої таракана щодо цього. Мені тут не добре, до такого стану що в мене їде дах і це не метафора. Я не хочу щоб мої діти так жили. Я знаю що зараз нарвуся на хейт але це те як я бачу і нічого з цим не можу поробити.
-
Тут або «вони або ми». Зараз якраз і найкращі віддають своє життя задля перемоги
-
Ви серйозно? Пєтя як раз зробив хоч якусь армію з повного нуля. І були нормальні дипломатичні відносини з іншими країнами. І "Мінські домовленості", що дали нам час. А цей Ваш "герой"( бо тому що не втік) - напередодні війни мати скандал з нашим найголовнішим союзником США( плівки зрадника Деркача). Побити безглуздо горщики з Польщею. Якби не "Вова" не було б повномасштабного вторгнення. Бо пуйло вибирало найзручніший момент і найзручнішого президента.
-
Я чомусь думала можливо після війни 🤷🏻♀️? Ми зараз в Брендоні збираємо гроші на дрони на фронт хлопцям… Але то таке ребілд значить ребілд…
-
Принагідно хочу запитати, певно багато хто вже проходив через це. Рентуємо апартмент в Globe pm, вже договір добігає кінця і ми переїжджаємо, власне отримали детальну інструкцію від globe(2 аркуші а4) як ми повинні прибрати квартиру( помити стіни, ковролін і тд). Перше шо здивувало то те що це повинно бути зроблено ще в час нашого проживання, але вже не суть - чи хтось має контакти клінінг агенцій котрі займаються цим? Був би дуже вдячний
-
Пишіть на до організації Harvest email, в листі вкажіть номер своєї Хелс карти, ім'я та прізвище. Вони вам відправлять адресу фудбанка дату та час коли прийти! Вони швидко відповідають - тогож дня або ж на наступний!
-
Вітаю 😊 Приймаю передзамовлення до Різдва🍊🌲🎉🎁☃️ ✅Калач дріжджовий з сухофруктами та маком 17$ 0,600г🍊 ✅Кутя з родзинками,горіхами та маком 7$ 0,500г🍊 Салати➡️Випічка➡️Торти➡️Мʼясні страви ➡️ ✅instagram.com/ukrainian_food_cake_winnipeg?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg%3D%3D&utm_source=qr
-
Vadym