Українська Манітоба
-
Тут з'явився сюжет від CBC NEWS як Канадська сім'я "насолоджувалась" поїздками у автобусі. 😊 www.msn.com/en-ca/news/canada/winnipeg-family-gives-up-on-car-free-lifestyle-after-struggles-with-public-transit/vi-AA1kjOfs?ocid=socialshare Я хотів їм написати, щоб вони не скигли та купили авто, але вони його вже купили 😅
-
Ми маєте на увазі нові відбудовані цивільні проекти по яким може бути прильот? Не дай Бог… Думаю щоб вже скорше закінчилась війна 🙏
-
Та звичайно треба, але я чомусь думала що це робиться після війни а не під час бойових дій… Можливо я помиляюсь🤷🏻♀️
-
Unbroken - це реабілітаційний центр, що займається протезуванням unbroken.org.ua/
-
Це дуже потрібний /важливий проект❤️ як під час війни так і після!
-
За лікарні і реабілітаційний центри цілком з вами погоджуюсь 🤗
-
Я вважаю що ви помиляєтесь, як би там Кирило чи ви не розказували, що всі з України виїхали, але там ще десятки мільйонів українців живе. Наприклад населення Львова після повновномаштабного вторгнення значно виросло і ви вважаєте, що нічого там не потрібно розвивати бо може ракета прилетіти? Про лікарні і реабілітаційні центри я навіть не починаю
-
Це я вкурсі, що там ще є люди, маю сімʼю там…хоч я і виїхала з України давно і мені не байдуже зовсім…
-
Я думаю що П. Наталя має на увазі що більше зусиль якраз потрібно витрачати на завершення війни
-
Хто жаліється? Точно не ми