Українська Манітоба
-
Я думаю що П. Наталя має на увазі що більше зусиль якраз потрібно витрачати на завершення війни
-
Хто жаліється? Точно не ми
-
А за школи, спортивні майданчики, ті ж дороги вам все рівно бо ви там не живете?
-
Іване не мені вас вчити, як тут гроші розподіляються: наприклад в школі є діти які не мають ланч, перше що треба зробити так нагодувати , правильно? А в школи є грант на 20 тисяч на площадку? Ви зможете з тих 20 тисяч купити ланч дітям?
-
Про дороги то я був, бо це лютий треш, коли ти на машині як на парусі 😄
-
Я вас вибрав як узагальнений образ новоприбулого, перепрошую якщо образив тим
-
Поговоримо про прекрасне краще , сьогодні можна побачити північне сяйво , так що давайте по конях і за місто )
-
Про хліб було вчора;)
-
Хліб додайте
-
Тут сорі, no comments 🤦🏻♀️ Як би ще ті гроші пішли за призначенням…
-
Та насправді в мене в місті ставлять бруківку під час війни де її ніколи не було (Калуш) , також не думаю що варто робити дороги в радіусі 200 км від нуля.
-
Для цих дітей є кошти теж і так вони отримують lunch або навіть сніданок.
-
Депутати є найбільшими коррупціонерами, тому винні вони, винні вся влада, в селі, чи у місті, різниця лише у масштабах та сімах.
-
Доброго вечора,маємо деякі речі щоб віддати безкоштовно.Район даунтауну,будинок чистий, без клопів.Можливо кому потрібно
-
1300 на один зуб (Як що канали не треба чистити. Бо це ще 1000+) Але ржати не варто. Бо обладнання, зарплати, та преміщчення тут коштують не "українських грошей"
-
а владу хто обирає
-
Коронка то ще дешево в порівнянні з імплантом 🫣 Або брекети 😬, знайома того тижня поставила дитині $8К
-
На прикінці винні ті, хто тих депутатів обрав. Але вони свою провину визнавати не бажають.... 🤷
-
Та ну я з Україною і не порівнюю . Дякую Будь ласка , не забороняйте мені ржати, бо це єдине , що дає сил .
-
треба починати з себе якщо насрав, то не хабаря давати, а нести за це покарання
22 Jan 2023, 08:02
99440/230226
22 minutes ago