Українська Манітоба
-
Atmosphere sportcheck
-
Головне щоб таки «переждуни» справно платили податки та сиділи тихенько в Канаді і не «проповідували» путін зе бест…а самий найкращій варіант туди до дому піднімати з калєн…
-
Дякую заздалегідь
-
Привіт .Підкажіть будь ласка,де можна здати тест на англійську платно.Та швидко))
-
Дякую!!!!!!
-
Єбать шо
-
Ти зараз серйозно чи це хіхіхаха?
-
Мені, доречі , після китайського срачу та моїх коментарів тут , вже подзвонили з Торонто , з Chinese department of eifjdheurjfnd( щось не разборчиво сказали) , назвали моє імʼя , де я жив у Китаю декілька років тому (просто назву міста) , та почали мене грузити китайською , питання дебільні. Так що ми тут хіхі, а агентура не спить 😂
-
Мені доречі теж постійно дзвонять і кажуть щось китайською, майже кожного тижня.
-
Доброго дня усім! Не стандартне питання, але може хто знає, де за гарною ціною можна купити ікру лосося / форелі? Не важливо сира, чи вже засолена. (Дуже багато бачу такої інформації з Альберти / Британської Колумбії, а в Манітобі (Вінніпегу) ні слуху, ні духу)
-
Нефритовий стержень Сі не давати миска рису невдячний українець Eric
-
Давайте я ще трошки подратую китайську агентуру у цьому чаті 😂 Який класний Китай . Коли почалось повномасштабне вторгнення йобнутоі рузькоі імперії . То всім людям , з українським паспортом у моїй провінції (кажуть що по всій країні теж) подзвонили , або прийшли !до дому . Дуже авторитарно провели бесіду , вказавши , що треба сидіти тихо, не розкривати ротяку , мовчати. Нікому не казати з місцевих нічого про «події» . Нічого не постити в жодних своїх китайських медіа . Бо будуть « consequences». Всі відоси українські видалялись , чати, яки створювали консули - видалялись . Новини та офіційні джерела - видалялись . Тим часом , руська пропаганда була на пікі. Всі китайці ті , які авторитарні особистості - кричали Путін молодець ! Та які кончені українці , не хочуть віддати все великому лідеру .