Українська Манітоба
-
Utilities included?
-
Офіціантом треба норм балакати. Бо це професія "вовка ноги кормлять". Тобто, вам треба сподобатись клієнту, буди ввічливим, спитати про його вподобання, зазначити чи є в нього побажання чи алергія, щоб убрать якісь інгредієнти. Я бачила два місця де набирають, тобто робота є
-
На кордоні між США та Канадою на мосту через Ніагарський водоспад пролунав потужний вибух З місця повідомляють, що сталась детонація автомобіля на прикордонному КПП. Відомо про двох загиблих в автомобілі та постраждалого прикордонника. Прем'єр-міністр Канади заявив про посилення заходів безпеки. 🇺🇦🇨🇦 @UkrainianCanada
-
А ми не такі самі?
-
Я так робила:) спочатку вони перепитували чемно, а потім скинули🤷🏻♀️ Але якщо вони десь якісь відмітки у своїх базах роблять, то сподіваюсь навпроти мене стоїть - «не говорить англійською» Був один дзвінок де мене прям після хелоу спитали: де б спік рашен? Прям з чітким акцентом. Я кажу - ноу. Я аж на секунду підвисла коли у людини було вути в інтонації величезне здивування: НОУУУУ?! Ну і вже на мої питання хто це замовкли і я скинула.
-
Та ні, ми тверезо обсираємо нашого Наполеона 😄