Українська Манітоба
-
На кордоні між США та Канадою на мосту через Ніагарський водоспад пролунав потужний вибух З місця повідомляють, що сталась детонація автомобіля на прикордонному КПП. Відомо про двох загиблих в автомобілі та постраждалого прикордонника. Прем'єр-міністр Канади заявив про посилення заходів безпеки. 🇺🇦🇨🇦 @UkrainianCanada
-
А ми не такі самі?
-
Я так робила:) спочатку вони перепитували чемно, а потім скинули🤷🏻♀️ Але якщо вони десь якісь відмітки у своїх базах роблять, то сподіваюсь навпроти мене стоїть - «не говорить англійською» Був один дзвінок де мене прям після хелоу спитали: де б спік рашен? Прям з чітким акцентом. Я кажу - ноу. Я аж на секунду підвисла коли у людини було вути в інтонації величезне здивування: НОУУУУ?! Ну і вже на мої питання хто це замовкли і я скинула.
-
Та ні, ми тверезо обсираємо нашого Наполеона 😄
-
Запрошую на роботу аніматором талановитих, активних, енергійних та веселих дівчат та хлопців. Вимоги до кандидатів: - Вміння створювати веселу, позитивну атмосферу; - Вміння ладнати та знаходити спільну мову з дітьми; - Відповідальність, пунктуальність, доброзичливість, добре поставлене мовлення, енергійність та творче мислення. - Вміння імпровізувати та підлаштовуватися під дитячий колектив. Обов'язки: - Працювати у костюмі казкового героя. - Проводити анімаційну програму на дитячих святах. - Працювати зі сценарієм та реквізитом. - Знання іноземних мов вітається. За деталями - пишіть у приватні повідомлення.