Українська Манітоба
-
А це законно продавати просрочку в магазинах ?? ( з діскаунтом) та все ж таки .
-
Ну ще напевно що це маленьке місто(
-
Наскільки я зрозумів "Best Before" не означає, що після цієї дати товар вважається простроченим
-
Так ви роботу не знайдете в Канаді
-
Costco 139.9 204 fuels - 138,9
-
Ну в принципі, якщо на продукті написано best before.... Це не означає що продукт негідний. Формально це значить що з точки зору виробника , найкращий досвід та задоволення від споживання буде до цієї дати. (Те що я персонально думаю про це, я не буду озвучувати)
-
“Best if used by” Вже більше року минуло з тої дати ,яка там вибита …
-
Саме так, бо це не є expiry date.
-
Бо для мого роду діяльності потрібне велике місто, з великою кількістю будинків та приміщень) я ж не наговорюю, просто мені якості сказали що це 15 хвилин пішки через все місто) а так, кожному своє
-
От не наговорюйте😁🤗 Прекрасне маленьке краєвидне містечко, все тут є і є куди піти;) Нашо вам той мегаполіс?;)
-
Ну робота це головне, треба триматись де вона є 👏 А Брендон пішки мінут за 30 можно пройти, так що не настільки він вже малий, але звісно до мегаполісу ще далеко;) 50 тис. населення і всі такі френдлі;)
-
Хто загубив ?
-
О! Де ви так умудрилися?
-
Я по 1.9 брав(
-
Днями одна Марія написала в групі Вінніпегу що так і треба що російській художниці дали в Росії 7 років колонії за додачу проукраїнських надписів на цінниках в магазині
-
Дуже схоже на мою маруську з часів молодості та Скайпу, боже, вона ще досі у Вінні, виявляється? ))) Й досі чекає, доки раісся остаточно підніметься з колєн, щоб тоді вже стопудово повернутися в атєчєство бггг
-
Житлова, але якщо надумаєте жити в гаражі буде вам бонус в вигляді площі;)
-
А площа будинку в манітобі рахується з гаражами і коридорами чи лише житлова??
-
Ех пропустила значить;)
-
Звичайно були )) там же ж теж можна було налаштувати груповий чат, до якого могли долучитись всі, у кого було посилання
22 Jan 2023, 08:02
99661/231322
7 minutes ago