Українська Манітоба
-
Ех пропустила значить;)
-
Зазвичай будь які приміщення в домі, які мають підлогу, стіни та стелю, а також є отаплюваними, за винятками веранд, porches, sun rooms та отаплюваних гаражів (!), рахуються як житлова. Тобто незакінчений та неотаплюваний бейсмент, так виходить, що не входить в житлову площу… А всі коридори входять ))
-
В скайпі теж були чати? Чи я щось пропустила в часи своєї молодості?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи діє health karta в clinical for women,чи в такій клініках потрібно платити за візит?
-
Потрібна порада. Тест на ковід позитивний, самопочуття теж м'яко кажучи не дуже. Що я повинен зробити? Треба повідомити працедавця? Скільки сидіти вдома? Коли виходити на роботу? Мене ця вся епопея з ковідом цим обходила до даного моменту, і виявилось шо я абсолютно не знаю шо робити якшо захворів😁
-
Повідомити працедавця, сидіти вдома не менше ніж строк, потрібний вам щоб «вичухатися» та почуватися працездатним. Спитати працедавця, чи є якісь ковід-протоколи в конторі, і якщо вони є, то які вони (наприклад, може після ковіду вас попросять носити маску на роботі, скажімо, тиждень. Хз) Провінційних вимог/протоколів по ковіду від Manitoba health зараз наче не існує вже.
-